Vuksanović: Od Crne Gore vlast napravila privatno imanje

0

Crna Gora je zarobljena država, a vlastodršci svaki pedalj kojim hodamo smatraju privatnim imanjem koji oni mogu da pljačkaju, poručila je večeras kandidatkinja SDP-a za predsjednicu Crne Gore, Draginja Vuksanović.
Ona je, na svojoj prvoj konvenciji u bjelopoljskom Centru za kulturu, građanima sjevera i cijele zemlje poručila da je vrijeme promjena došlo i da svi na predstojećim izborima snažno moraju pokazati jedinstvo kojim će se te promjene ostvariti.
„Danas, zemlja kojoj pripadamo i koju svi volimo je zarobljena država. U toj zemlji, ovi koji su na vlasti, svaki pedalj kojim hodamo smatraju privatnim imanjem koju oni mogu da pljačkaju. A onda koristeći laži i manipulaciju, poručuju da to tako treba, zato što misle da su iznad svih građana i pravde. Samodršcem i lažnim autoritetom hoće da nas unize, a sitnom kupovinom hoće da nas ućutkaju. Šire mržnju, podjele i strah“, kazala je Vuksanović.
Kako je kazala, ljudi koji upravljaju zemljom su čast izgubili davno, a sada je vrijeme da im se oduzme i vlast.
„Čast su izgubili odavno vlasti radi, a sada je vrijeme da im oduzmemo vlast, koja im čast povratiti neće. Zato će kao nečasni ostati u pameti svih budućih generacija. Stoga, da bismo sačuvali našu čast, i čast svih građana od nečasnog i nečastivog, moramo da ih razvlastimo“, dodala je kandidatkinja za predsjednicu Crne Gore.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.