Vuksanović: Ne povlačim se iz kampanje

0

Predsjednička kandidatkinja Socijaldemokrtatske partije (SDP) Draginja Vuksanović kazala je da neće povlačiti kandidaturu, jer bi to značilo da značilo predaju pobjede u ruke kandidatu Demokratske partije socijalista (DPS). Vuksanović je danas predala potpise podrške Državnoj izbornoj komisiji (DIK).
“Neću odustati od kandidature zato što sam ja kandidat građanske Crne Gore i mislim da građani imaju pravo da imaju svog kandidata. Uostalom moj odustanak značio bi predaju pobjede u ruke kandidatu DPS-a i to mi ne pada na pamet”, kazala je Vuksanović.
Ona je rekla da su Crnoj Gori potrebne promjene kao i da je potrebno ojačati Crnu Goru i ubrzati njen put ka Evropskoj uniji (EU). Ona smatra da su Crnoj Gori potrebni političari koji je neće doživljavati kao svoj plijen. Kazala je i da će se, ukoliko bude izabrana za predsjednicu, savjesno brinuti o državnim reusrsima i za svakli korak odgovarati narodu.
“Naš zadatak je da umjesto otuđene partijske elite dođe nova generacija političarakoja će crnu goru graditi na temeljima socijalne pravde i jednakosti, jer samo na taj način možemo osigurati da ustav i zakoni važe jednako za sve”, kazala je Vuksanović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.