Vuksanović: Institut u Igalu ostaće državno vlasništvo

0

Kandidatkinja SDP za predsjednicu države Draginja Vuksanović poručila je danas u Herceg Novom da će Institut “Dr Simo Milošević” Igalo, Bolnica Meljine i Mamula ostati u vlasništvu države.
“Nećemo dozvoliti da 600 vrijednih radnika Instituta ostane bez posla i ode kući. Obećavamo da će Institut ostati u vlasništvu države Crne Gore. On bi trebalo da bude značajan centar medicinskog turizma, lječilište i centar za rehabilitaciju, na koji ćemo, kao i do sada biti ponosni, a ne da se pretvori u apartmane za prodaju “, kazala je Vuksanović .
Obećala je da će uraditi sve da bolnicu Meljine vrate u sistem javnog zdravstva.
“Pripadnicima vladajuće, a otuđene partijske elite to nije bitno, jer oni sebe i svoju djecu liječe u inostranstvu, a mi ostali želimo da se liječimo u našim bolnicama i liječićemo se ovdje,  jer ćemo imati zdravstveni sistem i bolnicu Meljine na koje ćemo opet biti ponosni”, poručila je Vuksanović.
Ona je sa predsjednikom OO SDP Draganom Šimrakom danas obišla ostrvo Latavica sa tvrđavom Mamula i poručila da će to zdanje biti vraćena građanima Herceg Novog i državi Crnoj Gori.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.