Vuksanović: Ekipa oko Mila se razbacuje milionima

0

Kandidat DPS-a je nastupom sinoć u Nikšiću još jednom potvrdio da su građanima i građankama Crne Gore prijeko potrebne promjene, kazala je u reagovanju kandidatkinja za predsjednicu, Draginja Vuksanović.
“Promjene od ovakvog načina vladanja koji počiva na blaćenju svih koji drugačije misle i kažu da danas veliki broj običnih i lojalnih građana Crne Gore ne mogu da žive od svoga rada, a da jedna mala privilegovana grupa oko DPS kandidata uništava i rasprodaje sve ono što su generacije prije nas stvarale i tako se bogati na našoj grbači”, poručila je.
Ona je dodala da i kandidat DPS-a vidi da u Crnoj Gori imamo najveći broj građana koji žive loše i “jedan uski krug oko njega” koji se, kako kaže, najviše njegovom zaslugom “pljačkajući razbacuje milionima” te da je Đukanović neprimjereno izabrao da blati protivkandidate.
“Kada nemate šta lijepo reći o sebi prinuđeni ste da klevećete druge. To je, blago rečeno, nedostojno svakog ozbiljnog državnika, i ja mu neću uzvraćati istom mjerom”, kazala je Vuksanović i dodala da kao univerzitetska profesorka i kandidatkinja za predsjednicu snosi veliku odgovornost za svaku izgovorenu riječ.
“Ono što ću odgovoriti, je otvorena i jasna poruka građanima. Ja nijesam ničija lična žrtva, osim kao i građani Crne Gore žrtva politike pohare i privatizacije države jedne nakaradne autokratske vlasti koju je kandidat DPS-a izgradio i želi da održi. Zato ogromna većina građana želi promjene”

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.