Vuksanović: DPS feudalci zarobili državu

0

Kandidatkinja SDP-a za predsjednicu Draginja Vuksanović pozvala je, kako je saopštila, sve poštene birače DPS-a i manjinskih partija, koji smatraju da su građani Crne Gore svoji na svome, a ne najamnici na privatnom posjedu da se odazovu tom pozivu i glasaju za promjene.
“Građani Rožaja od kandidata DPS-a nijesu očekivali mišljenje o opozicionim kandidatima, jer iz ličnog iskustva znaju da su njemu svi koji imaju drugačiji stav izdajnici. Kao što su mu i Rožajci bili izdajnici kada je on podržavao Miloševićevu ratnu politiku, a oni branili građansko društvo i elementarnu ljudskost u Crnoj Gori. Očekivali su objašnjenje politike zbog koje oni moraju da zaključavaju kuće u kojima su rođeni, ispisuju djecu iz škole i napuštaju svoj grad i svoju državu. A sve zato što su DPS feudalci zarobili državu”, navela je Vuksanović.
Kako je saopštila građani Rožaja, kao i svi ostali, traže promjene “ovakvog načina vladanja”.
“Koji počiva na blaćenju svih koji drugačije misle i kažu da danas veliki broj običnih i lojalnih građana Crne Gore ne mogu da žive od svoga rada, a da jedna mala privilegovana grupa oko DPS kandidata uništava i rasprodaje sve ono što su generacije prije nas stvarale i tako se bogati na našoj grbači. Traže promjenu politike koja našu mladost protjeruje iz sopstvene zemlje, dok se jedan uski krug oko kandidata DPS-a koji se obogatio najviše pljačkajući pod njegovom zaštitom, razbacuje milionima”.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.