Vuksanović: Došlo je vrijeme promjena

0

Kandidatkinja za predsjednicu Crne Gore dr Draginja Vuksanović posjetila je juče Kotor i u razgovoru sa velikim brojem građana poručila da na predstojećim predsjedničkim izborima nastupa kao kandidat istinske građanske Crne Gore.
“Danas smo u Kotoru, gradu koji je bogat svojom istorijom, gradu u kome vlada duh političkih promjena. Razgovarali smo sa građanima Kotora i uvjerili se da oni, kao i većina građana Crne Gore žele promjene.”, kazala je Vuksanović.
Ona je navela da lokalna vlast pokazuje da vrijedno radi i predstavlja dobar primjer odgovornog odnosa prema poslu kakav će biti i na nivou cijele države nakon političkih promjena koje počinju ovim predsjedničkim izborima.
“Građani žele promjene, oni žele da ih čujemo i da rješavamo njihova životna pitanja. Zato smo svakog dana posvećeni neposrednom razgovoru sa građanima. Želimo da čujemo njihove probleme, želimo da ubrzamo promjene, želimo da budemo odgovorni političari koji će upravljati u interesu građana i jednako želimo da oduzmemo moć otuđenoj političkoj i partijskoj eliti. Da bismo to ostvarili potrebno nam je građansko jedinstvo i da zajednički radimo u interesu budućnosti i Kotora i cijele Crne Gore. Zbog svega toga, ne želim da učestvujem u međupartijskim raspravama. Ove rasprave ni na koji način neće doprinijeti našim zajedničkim ciljevima.”, navodi se u saopštenju medijskog pula SDP-a.
Vuksanović je naglasila da je vrijeme promjena došlo, da građani to osjećaju, i da postoji snažna odgovornost da ih u tome podrže i da ih u tome predvode.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.