Vuković: Unaprijedićemo saobraćajnu i komunalnu infrastrukturu

0

Zbog lokalpatriotskog osjećaja i želje da doprinese razvoju Podgorice, te zbog odgovornosti prema tradicionalnom multietničkom skladu u glavnom gradu, koji, kako kaže, pojedine političke grupacije sve češće pokušavaju narušiti, Ivan Vuković – univerzitetski profesor i nosilac liste “Za dobro građana Podgorice“ opredijelio se za direktno učešće u izborima 27. maja ispred Demokratske partije socijalista.
U razgovoru za Pink M Vuković kaže da su u programu liste koju predvodi kao prioriteti istaknuti unaprijeđenje saobraćajne i komunalne infrastrukture, unaprijeđenje biznis ambijenta, te bogatiji kulturni i sportski sadržaji.
“Neke stvari se u Podgorici ne mijenjaju, podgorički duh, smisao za humor, ako hoćete i ljepota ljudi koji žive u ovom gradu, pogotovo žena, da mi ne bude zamjereno… Ali sa druge strane svi smo svjedoci da je Podgorica promijenila svoje lice u prethodnih 20ak godina, i da je od jedne varoši postala istinski moderan grad…Naša obaveza je da nastavimo tim putem i da sve što je učinjeno obogatimo nekim novim sadržajima kako bi Podgorica bila još čistija, još zelenija, ljepša i ugodnija za život i boravak ljudi”, kazao je on.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.