Vukotić se čituljom oprostio od Dedovića: Živim za ono za šta bi i ti na mom mestu!

1

Vođa škaljarskog klana, Jovica Vukotić, dao je još jednu čitulju iz zatvora. Prošlog aprila preko čitulje se oprostio od ubijenog oca, a ovog puta od, takođe, likvidiranog kuma – Igora Dedovića.

Dedović je ubijen u restoranu u Atini zajedno sa Stevanom Stamatovićem.

– Kume, teško je kume, protiv ljudskog odrona, informatora, protiv lažnih optužbi i namještenih potjernica. Teško je bilo znam, kume, odoljeti Andreinom zagrljaju i osmjehu, iako si znao da je rizično – piše u čitulju, a potom Vukotić nastavlja:

– Brinuo si za sve, a nisi mislio na sebe, kume. Ova, živa polovina mene Ti poručuje da mirno spavaš i budeš ponosan. Ja živim za ono zašta bi ti živio da si na mom mjestu, kume. Tvoj odlazak nam daje još veću snagu da ne posustajemo. Bila je sreća i ponos imati te u svom okruženju, kumašine.

Dedović je, podsjetimo, 19. januara ubijen u Atini zajedno sa Stevanom Stamatovićem (43), dok su sa suprugama i djecom večerali u restoranu.

Sahranjen je u ponedeljak u Dobroti kod Kotora, dok je Stevan Stamatović, koji je usmrćen zajedno sa njim, sahranjen u utorak u Podgorici.

U ratu “škaljarskog” i “kavačkog” klana stradalo je 37 osoba. Serija likvidacija počela je ubistvom Gorana Radomana 20. februara 2015. u Beogradu, iz čijeg stana u Valensiji je nestao tovar od 200 kilograma kokaina.

1 Comment
  1. Vaka komentariše

    Za što žive da im prođe još jedan tovar koakina da potruju još koliko hiljada jludi sa njime, da stave još koji milion u džep. kako su radili tako su i zaradili.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.