Vukićević: Koga je strah da smijeni Katnića neka odmah podnese ostavku!

7

Poslanica DNP-a u Skupštini Crne Gore Maja Vukićević prokomentarisala je vanredno obraćanje premijera Zdravka Krivokapića u vezi zakona koji se tiču Tužilaštva. Ona je ocijenila da onoga koga je strah da smijeni Milivoja Katnića i krene u reformu tužilaštva, treba odmah da da ostavku.

“Kome je važnije mišljenje stranaca od dobra sopstvenih glasača ne treba da vodi ovu zemlju! Podržavam evropski put Crne Gore, ali na partnerskim osnovama. Ista ta Evropa je ćutala na afere “Snimak” i “Koverat”, dok je uvijek i u svakoj prilici kritikovala crnogorsko pravosuđe. U čemu je onda problem kad želimo reforme?”, rekla je Vukićević.

Ona je dodala da građani više ni dan ne smiju da trpe teror privatizovanog tužilaštva i policije, da se nevini privode i pozivaju na razgovore.

“I na kraju da pitam kako to kad se privodi Jelušić, onda hapsi nova Vlada, a kad se privodi Dara sa Smokovca onda je kriv stari režim?”, zaključila je Vukićević.
7 Comments
 1. Nevena komentariše

  Bravo, Majo! Njegovu smjenu ne žele oni koji se plaše ili ne žele promjene!

  18
  1
 2. Ivi komentariše

  Nato ski podrepuljak, Makron rekao nema skorog ulaska, a on lupeta. VOLIŠ LI MILIVOJA MNOGO? RUŠI!

  13
  1
 3. MIKI komentariše

  Svjedoci smo da je Krivokapic kukavica i nesposoban covjek.Ako ima grama postenja i morala, treba da podnese ostavku, ili predje kod Mila jer i ovako sluzi Milovim interesima.

  11
  1
 4. Realan komentariše

  Pa vi mozete odmah ga ga smijenite.Ne budi smijesna.Evo da vidimo koliko ce te smjeti i htjeti,a razlog je ogroman.SDT se moralo rasformirati evo to se slazem sa Vama iako Vas program nikada nebih podrzao.

 5. #MEDOJEVICJESVEUPRAVU komentariše

  Znate sto vi je cinjeti ako 18 41 ne bude za. Tebi Majo svaka cast. Nema sto krivit bitangu ,jer se znalo da je bitanga. I dps glasac.

 6. Pavle komentariše

  Katniceva smjena je veoma velik potez. Sto pije to bolje!

 7. Milica komentariše

  Tako je Majo, smjeniti se mora ako mislimo ista da bude bolje, ko to ne moze neka se skloni i ustupi mjesto nekome ko ima hrabrosti!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.