Vujović: Podgorica da se razvija planski, a ne stihijski

0

Građanski savez za promjene ima jasnu strategiju kako da riješi probleme stanovnika Starog Aerodroma, nakon što 27. maja zajedno sa drugim opozicionim subjektima, preuzme vlast u Podgorici, saopšteno je prilikom današnje posjete ovom podgoričkom naselju. O tim planovima kandidati za odbornike Građanskog saveza za promjene su, kako navode, u neposrednim i srdačnim razgovorima, informisali i građane Starog Aerodroma.
Tokom te posjete, navodi se u saopštenju Građanskog saveza za promjene, oni su se uvjerili da i ovaj kvart dijeli sudbinu ostalih djelova Podgorice. Loša infrastruktura, ekološke crne tačke i komunalna neuređenost dio su svakodnevice građana ovog naselja.
Nosilac liste Građanskog saveza za promjene Ivan Vujović istakao je da Podgorica mora da se razvija planski, a ne stihijski.
“Prostor je ograničen resurs i zato Građanski savez za promjene neće dozvoliti da ga jedna generacija neodgovornih i bahatih političara uništi već ćemo njime gazdovati u interesu svih građana” naglasio je Vujović.
On smatra da je ovakav pristup odraz odgovornosti prije svega prema budućim generacijama koje će živjeti u Podgorici. „Našoj djeci moramo ostaviti bolji i ljepši grad“, poručio je on, „jer suština politike je briga o ljudima, solidarnost i stvaranje, a ne pohlepa, otimanje i uništavanje“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.