Vujadin Savić: Svi su me lijepo prihvatili u Olimpiji, ne bih volio da prestignem Duleta

0

Bivši fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić u intervjuu za “Meridian sport” govorio je o ljubljanskoj Olimpiji, čiji je sada član, a neizbježna tema je bila i Crvena zvezda.

Visoki defanzivac je u klubu iz prestonice Slovenije uspio da oživi karijeru, a već u drugom meču za novi klub uspio je da se upiše u listu strijelaca, iako mu to nije primaran zadatak.

Jeste malo vremena prošlo, ali je i to bilo dovoljno da steknem dobar utisak o svemu, i kada se radi o ljudima u klubu, od uprave, preko “stafa”, do svlačionice. Svi su me lijepo prihvatili, Ljubljana je jako lijep grad, tako da se zaista osjećam kao kod kuće. Svi razumiju srpski, pričaju srpski, tako da je to dosta olakšavajaće, rekao je Savić na početku razgovora za “Meridian Sport”.

Moralo je da se govori i o njegovom bivšem klubu Crvenoj zvezdi, koja je na dobrom putu da osvoji četvrtu uzastopnu titulu prvaka Srbije.

Ako bih rekao da sam 100 odsto siguran u titulu, onda bi se ovi drugi javili sa nekim lošim komentarima – nasmijao se Vujadin, pa nastavio:

Zvezda ima devet bodova prednosti, ali ima još utakmica do kraja. Mada, mislim da Zvezda stvarno ima mnogo kvalitetniji tim od Partizana, iako su oni u poslednje vrijeme, na čelu sa Saletom Stanojevićem, koji je izuzetan trener, vezali 15-16 pobjeda. Svaka im čast na tome, ali ipak mislim da je ovo velika bodovna prednost da bi mogla da se stigne do kraja šampionata. Po mom mišljenju, Zvezda će biti šampion, to je ono što očekujem i što bih volio da se desi.

Ukoliko do toga dođe, moguće je da se Savić pojavi na proslavi, ukoliko korona to dozvoli.

Pa, ako budem mogao zbog profesionalnih obaveza – sigurno ću biti tu. Mada, pitanje je koliko će i kakvu proslavu ova situacija oko virusa korona dozvoliti, ali gdje god da sam – ja tu titulu proslavljam na svoj način.

Ispričao je i jednu andegdotu vezanu za svog oca, Duleta Savića, legendu Crvene zvezde.

Dule? Postoji jedna anegdota, kada sam bio mali, majka me je pitala da li bih volio da budem bolji od svog tate, a ja sam odgovorio “Ne”. Ne bih ni volio da ga prestignem, meni je tata idol od malih nogu i meni je on sve na svijetu. Ne bih volio ni na koji način da ga prestignem, kaže Savić u intervjuu za “Meridian sport”.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.