Vučurović: Srbi napadnuti nakon sastanka crnogorskog generala sa vođama terorista

0

Poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurivić ocijenio je da se današnja drama na sjeveru Kosova može očekivati sa istim scenarijom i u Crnoj Gori, zahvaljujući, kako je kazao izdajničkom režimu vrha države.

„Jutros je počela vojna akcija na sjeveru Kosova i Metohije i južne srpske pokrajne, a koliko juče, ovdje se neki general iz Crne Gore sastao sa vođom terorista“, rekao je Vučurović.

Srpska vojska, dodaje on, mora da zaštiti naš narod na Kosovu i Metohiji, koji je u ovom trenutku ugrožen.

„Postoje ljudi koji su ranjeni, bacaju se bombe i puca se na srpski narod na sjeveru Kosova. Teroristi su preuzeli akciju koja se očekivala mjesecima. Ovo je jedna dramatična situacija, ne samo za Srbiju nego i za Crnu Goru i čitavi region. Ovo se dešava kao jučerašnji sramni sastanak, tog tzv. generala iz Crne Gore sa tim teroristom, dešava se na godišnjice borbe na Paštriku kada su stradali naši heroji iz Srbije i Crne Gore“, objašnjava poslanik Vučurović.

Prema njegovim riječima, ovo treba shvatiti veoma ozbiljno.

„Posebno to treba da shvati ovaj izdajnički crnogorski režim. Ovo govorim zato što u Crnoj Gori postoji opasnost od ovakvih dešavanja, jer ovdje sjede političari koji podržavaju OVK i njeno djelovanje u Crnoj Gori. Koji nijesu imali ništa protiv nošenja zastava OVK i skandiranja terostičkim bandama u Tuzima, a njih podržava izdajnička vlast u Crnoj Gori. Na sjeveru Kosava i Metohije se odvija drama, a Crna Gora mora da zauzme stav po tom pitanju, ali ja mislim da ga je ona zauzela. Ali ono nije Crna Gora, niti je taj general ova vlast Crna Gora. To su Dukljani, to je Montenegro. Milo Đukanović je najveći izdajnik Crne Gore u istoriji“, zaključio je Vučurović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.