Vučurović: Namještaljke CEDEM-a ne mogu zaustaviti rast DF-a i pad DPS-a

1

CEDEM i dalje obmanjuje javnost namještenim anketama, a sve po mjeri i željama DPS-a i kriminalnog režima. Očigledno je da se spinovanje javnog mnjenja nastavlja i da je, po običaju, prva žrtva ovih prevara Demokratski front, kao najopasniji protivnik DPS-a, smatra Jovan Vučurović, poslanik DF-a.

“Uzaludna je namjera da se relativizuje očigledan i intenzivan rast DF-a, a da se prikrije “slobodni pad” DPS-a. Dakle, današnje oglašavanje CEDEM-a bilo je isključivo u svrhu zaustavljanja pada rejtinga DPS-a i predsjednika te stranke. Ali, jedno je sigurno- ne može ovakva lažna anketa i namješteno istraživanje sakriti činjenicu da se sve veći broj građana svrstava uz Demokratski front i politiku hrabrosti, odlučnosti, promjena, beskompromisne borbe protiv režima i boljeg života građana Crne Gore”, kazao je on.

1 Comment
  1. Mina komentariše

    To da DF raste,to mi je neshvatljovo.Vi ste toliko agresivni,nekulturni,zloupotrebljavate nacionalna srpska osjecamja,pa se pitam kako vi uopste prelazite cenzus.Vi sigurno ne predstavljte mene,kao srpkinju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.