Vučurović: Katnić je kukavica, avetinja i bitanga

0

Poslanik Demokratskog fronta i visoki funkcioner Nove srpke demokratije Jovan Vučurović kazao da je specijalni državni tužilac Milivoje Katnić nedostajan funkcije koju obavlja.

On je danas u Skupštini Crne Gore imao verbalni sukog sa Katnićem, kojeg je nazvao „avetinjom, kukavicom i bitangom“.

„Specijalno državno tužilaštvo se ovdje stavilo isključivo u funkciji progona nevinih ljudi. To je pokazala i afera lažni državni udar. S druge strane, imamo otvoren prostor za organizovani kriminal i korupciju koji je diktiran od strane vrha režima. Specijalno državno tužilaštvo je formirano samo zbog progona Df-a, srpskog naroda i naših crkvi. To je grupa ljudi koja je formirana da radi na podmetanjima, montaži, lažnim aferama protiv našeg političkog saveza“, rekao je Vučurović.

Dodaje, da predsjednik DPS ni malo slučajno nije na čelu te organizacije postavio čovjeka (Katnića) koja nije previše inteligenta.

„Da li je riječ avetinja, zabranjena po Poslovniku”, pitao je Vučurović Ivana Brajovića.

Na tu provokaciju, reagovao je Katnić koji je Vučuroviću saopštio da vodeći se stihovima „Kad zavodi za Goleš planinu“, treba reći glavni Specijalni državni tužilac je avetinja.

„To bi mnogo lakše plao, nego ovo je li avetinja zabranjeno po Poslovniku. U crnoj Gori se za dobru ženu kaže „čovjek-žena“, a ja za vas kažem da ste vi „čovjek-žena“, rekao je Katnić obraćajući se Vučuroviću.

Poslanik DF kazao je da to ne shvata kao uvredu, te da je Katnić imao namjeru da ovim ponižava ženski rod.

„Žena-čovjek nije uvreda. To je, gospodin, možda pokušao da uvrijedi žene. Ali biti kukavica, avetinja i bitanga je opasno. Uz to još pokrivati tako odgovornu funkciju, e to je opasno u Crnoj Gori“, zaključio je Vučurović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.