Vučurović: Kad vrati sve što je oteo, Milu će ostati samo majica sa radne akcije!

1

Poslanik Demokratskog fronta (DF), Jovan Vučurović, kazao je da predsjednik Crne Gore Milo Đukanović treba da vrati Crnoj Gori ono što je oteo u poslednjih 30 godina.

On je kazao da je potpuno saglasan sa Đukanovićevom jučerašnjom izjavom da bude srećno svakome ono što je zakonito stekao, te da će oteto opet biti vraćeno Crnoj Gori.

“Predlažem i pošteno je da počne da se vraća od našeg Nikšića-moga više nego njegovog. Ja ga nisam oštetio, on ga je uništio… Da počne da vraća od Željezare, Autoprevoznog, Metalca, Boksita, Javorka, Konija… A onda neka nastavi da vraća ostalo po Crnoj Gori što je oteo građanima, od Radoja Dakića, Oboda, Košute, Solane…”, rekao je Vučurović u Skupštini.

Pokazujući Đukanovićeve fotografije, Vučurović je kazao da će mu “kad vrati sve što je oteo u prethodnih 30 godina, ostati “Jumkov” džemper ili majčica sa radne akcije”.

“Doduše, neće se vratiti u Rastoke, nego će zbog svega što je uradio, morati da ide u Spuž…”.

On je kazao da ako se Đukanović odluči na otimanje hramova i nastavak progona srpskog naroda i srpskih pravoslavnih vjernika i Demokratskog fronta, “onda će morati da dobije po prstima, i on i oni oko njega koji služe ideji dukljanskog nacizma”.

1 Comment
  1. Munja komentariše

    E moj Vučuroviću, još si ti zelen da držiš predavanje Milu.. On je u politici preko trideset godina a ti si došao juče u parlament. Nemaš ti pojma, osim da se busaš u junačka prsa, ali te ne vidjeh niđe u prvim redovima

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.