Vučurović: “Javni servis” svojim lažima vrši pritisak na građane

0

Rukovodstvo takozvanog Javnog servisa se žali na pritisak koji navodno na njih vrši dio medija, političke partije, NVO… Laž, doduše očekivana od onih koji su hajdučijom poslanika kriminalnog režima oteli Savjet RTCG, ocijenio je Jovan Vučurović, poslanik DF-a.

Situacija je potpuno drugačija- upravo “javni servis”, svojom poltronskom, nakaradnom, režimskom uređivačkom politikom vrijeđa građane Crne Gore i vrši konstantni pritisak na njih, pa je revolt naroda usmjeren ka tom mediju opravdan.

“Iako je, po mom mišljenju, i prošli menadžment imao problematično ponašanje, sadašnje “rukovodstvo” je prevazišlo sva “očekivanja”, što je i “normalno” jer je uglavnom sastavljeno od poslušnika kriminalnog režima, koji za cilj imaju da javni servis stave u službu vođe i partije, kako je “red” i “običaj” u diktaturama, kakva je i ova kojom vladaju Đukanović i udbaš Marković. Sjetimo se, u ovom delikatnom trenutku, jedne od perjanica, slike i prilike Savjeta RTCG, pisca Sekulovića, koji se u orbitu vinuo kao autor kapitalnog djela “Premijer pobjedničkog duha”, posvećenog Vođi i njegovom genijalnom djelu, kazao je Vučurović.

Činjenica je da je gledanost TVCG na istorijskom minimumu, a činjenica je i da ga plaćaju svi građani Crne Gore.

“Samim tim, isti ti građani imaju puno pravo da protestuju protiv javnog servisa kad je njegov rad usmjeren protiv njihovog interesa, a posebno kad je u službi jednog političkog monstruma i lopovske družine, kao što je to sada slučaj. Demokratizacija i profesionalizacija Javnog servisa je veoma bitan segment u promjenama koje dolaze i sad je veoma važno konstantno držati u fokusu to leglo režimskih podvala, prevara i obmana, naglasio je on.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.