Vučurović: DPS se raspada, znake života daju samo neki pipci mafijaške hobotnice! (VIDEO)

Vučurović: DPS se raspada, znake života daju samo neki pipci mafijaške hobotnice! (VIDEO)

Većina u prošlom Administrativnom odboru bila je produžena ruka sramnog GST-a, korumpiranog tužilaštva i sudstva u obračunu sa DF-om, od afere državni udar do navodnog pranja para. Pa su nazovi kolege više puta podržale skidanje imuniteta liderima DF, pa su poslanici DF ostajali ovdje u skupštini da na svaki mogući način spriječe hapšenje naših drugova, pa je taj odbor kažnjavao poslanike, ali nijesu uspjeli da zaustave DF, itd…

Duga je lista tih nepočinstava većine u odboru, koji su u stvari samo pratili naredbe svoga šefa.

Taj šef, kao što vidimo, ne miri se sa voljom građana, pa se po njegovim instrukcijama pokušava stvoriti privid kako se ništa nije promijenilo 30. avgusta. Među tima koji šire laži i tu maglu prednjači sramni javni servis, koji što prije mora da se reformiše, a tu je i ministarstvo odbrane koje pokušava da izazove incident na Sinjavini. Taj koji se predstavljao kao ministar godinama je brukao vojsku, pa je sad riješio da na isti način završi mandat. Dakle, DPS se raspada, ali neki kraci te kriminalne hobotnice ne miruju i mora se beskompromisno poraditi na tome da ti kraci korupcije, kriminala i izdaje budu odsječeni. I uvijek se moraju pominjati zločini bivšeg režima, da nam se nešto slično ne bi ponovilo.

Pred budućim predsjednikom i članovima administrativnog odbora je ozbiljan zadatak, da ovaj odbor vode na kvalitetno, časno i pravedno, dakle sve suprotno od toga na koji način je vođen u prethodnom periodu.

#JovanVucurovic: НА РАДОСТ ГРАЂАНА, ДПС СЕ РАСПАДА ПО ШАВОВИМА!

Geplaatst door Demokratski front op Dinsdag 20 oktober 2020

 

Related posts

4 Comments

  1. Vanja

    De ste pošteni? Vi ćete sve dovesti u redu? Ima da nas o jadu zabavite više nego iko. Junače se za Milom ko kad je demokratija došla za komunizmom. Sve dolaze gori od gorih.

    Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *