Vučurović: DPS je politički monstrum koji mora da ode u prošlost

0

Poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović kazao je da specijalni državni tužilac Milivoje Katnić ne može da sakrije svoju odanost i spremnost da služi šefu kriminalne hobotnice Milu Đukanoviću.

–Dobro je što je javnost još jednom imala priliku da vidi i čuje Milivoja Katnića, da se uvjeri o kakvoj se „osobi“ radi i da smo sve bili u pravu što smo tvrdili i tvrdimo za njega. Dobro je što mišljenje DF o njemu najzad dijele i ostali iz opozicije, koji su svih ovih godina progona DF izbjegavali da komentarišu ovu koloritnu “pojavu“. Neću o tome zašto su izbjegavali i zašto se nisu solidarisali sa DF, da ne bude da kvarim neke najave korektnijih odnosa u opoziciji, rekao je Vučurović.

I što je najvažnije, dodao je on, ovaj lik, koji se nekim čudom našao na funkciji GST-a, ne može da sakrije svoju odanost i spremnost da služi šefu hobotnice Đukanoviću.

–Jeste, lik je tragikomičan, ali ne zaboravimo da je spreman da ,”stavlja u zatvor“ nevine ljude, političke neistomišljenike svoga šefa, da muči, šikanira, ucjenuje… Za svog šefa je spreman da preuzme i ulogu sudije, da Andriji, Milanu, Čađu… odmah izrekne presudu, jer ga, osim želje da služi, vodi mržnja i čudna stanja u koja upada pri pomenu DF. Eto takvi se nalaze na čelu sudstva i tužilaštva, kao i onakvi poput Ivice Stankovića koji se, očigledno, negdje sakrio i ne bi da se miješa u svoj posao. Zato – nema zdravog tkiva u DPS, taj partijsko-politički monstrum mora da ode sa političke scene da bi Crna Gora postala slobodna. Do slobode, naveo je Vučurović na svom FB profilu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.