Vučurović (DF): Darmanović na godišnjicu bombardovanja posjetio zločince na Kosovu

0

Posjeta ministra vanjskih poslova Crne Gore Srđana Darmanovića Prištini klasična je provokacija usmjerena prema Srbiji i srpskom narodu u Crnoj Gori, ocijenio je Jovan Vučurović, poslanik DF-a.

“Naime, nije slučajno da ova posjeta pada gotovo na godišnjicu početka agresije NATO-a na Crnu Goru i Srbiju, koja je i bila uvod i podrška stvaranju lažne države na tlu Srbije. Na ovaj način je režim, preko ovoga političkog klovna, ciljano i namjerno prvenstveno uvrijedio žrtve NATO agresije i sve one koji su nastradali od strane terorista iz OVK. Darmanović je u Prištini dočekan upravo od albanskih terorističkih vođa- zločinaca, kriminalaca i trgovaca organima pobijenih Srba i Crnogoraca. To je svakako društvo koje je pristaje ljudima iz vrha ovdašnjeg antisrpskog režima koji je odavno zaratio sa tradicionalnom Crnom Gorom”, kazao je on.

Izdaja Crne Gore i naših predaka je jedino na čemu je ovaj režim istrajao u ovih dvadeset godina.

“Ništa se nije promijenilo od trenutka kada se Milo Đukanović, dok su njegova zemlja i narod goreli pod bombama NATO-a, sastajao sa ubicama našeg naroda. I upravo je kontinuitet te veleizdajničke politike današnja saradnja sa albanskim šovinistima i “perjanicama” terorističke OVK.

Saradnja crnogorskog režima i albanskih ekstremista veoma je opasna za Crnu Goru, jer smo i na primjeru Tuzi vidjeli da ovoj vlasti ne smetaju zastave OVK, što znači da ih ne interesuje ni očuvanje teritorijalnog integriteta Crne Gore. Nakon promjena neophodno je ispraviti mnoge nepravde koje je ovaj režim učinio našem narodu, a podsjećamo da je, po priznanju vrha režima, 85 odsto građana bilo protiv priznanja lažne države Kosovo”, zaključio je Vučurović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.