Vučićev plan za promjene u SNS: Podmlađuje stranku, smjenjuje bahate funkcionere!

0

Svi lokalni funkcioneri i direktori javnih preduzeća koji se prema građanima ponašaju bahato i u medijima šire sliku o SNS kao o stranci u kojoj političari nose valentino i šanel tašnice, voze bijesne automobile i nedozvoljeno koriste blinkere do izbora će letjeti iz stranke!

Na njihovo mjesto doći će mladi, obrazovani i neukaljani ljudi koji žele da rade u korist građana Srbije, a ne u svoju ličnu korist, nedvosmislena je poruka šefa SNS Aleksandra Vučića na sjednici GO u ponedeljak.

“Kao neko ko je kao veoma mlad postavljan na odgovorne državne funkcije i ko je sa 26 godina postao ministar, Vučić želi da pročisti stranku i da u prvi plan istakne mlade, fakultetski obrazovane i vrijedne ljude koji će, iako imaju od 25 do 30 godina, izgarati da zemlju učine boljom za sve. Nakupilo se previše kukolja do sad, i to mora da se pročisti”, kažu sagovornici Srpskog telegrafa.

Na pitanje da li ministri i visoki državni funkcioneri treba da strahuju za pozicije, naši izvor iz SNS odgovara:

“Biće i tu velikih promjena i čistke, ali na proleće, posle izbora koji će se održati u redovnom terminu, u martu ili aprilu”.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.