Vučić: Živimo u svijetu u kome nema sigurnosti i stabilnosti; Moramo biti dobro pripremljeni za svaki scenario (VIDEO)

0

Živimo u svijetu u kome nema sigurnosti, stabilnosti i nemoguće je sagledati šta je to što će se zbivati i zato moramo razmišljati o svojoj zemlji i biti dobro pripremljeni za svaki scenario, rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić tokom obilježavanja Dana policije na Makišu nakon što je pripadnicima policije uručio Zlatne medalje za zasluge, posvećenost i hrabrost.

Bezbjednost svih naših građana od presudnog je interesa za Srbiju, rekao je predsjednik, dodajući da je zadovoljan radom MUP-a.

„U vrijeme inverznog i nerijetko perveznog pristupa dijela medije i javnosti javnim službama, policija se nerijetko predstavlja kao teroristička organizacija. Naša policija je narodna policija, uvijek je bila uz svoj narod. Više od 300 srpskih policajaca izgubilo je živote u istinski neravnopravnoj borbi protiv albanskih terorista i NATO-a“, rekao je Vučić.

On je pripadnike policije zamolio da svi građani osjete kako policija ima jednak odnos prema svima njima, da posebno štite žene, da nikada „u džakovima ne isporučuju srpske građane“…

„Klima se mijenja. Mogli ste da vidite šta se događa u regionu. Važno je da budemo spremni za gašenje požara, i zato kupujemo dodatnu opremu za vatrogasce. Uvijek budite spremni da pomognete našim komšijama, i našim prijateljima ako se za to ukaže potreba“, poručio je Vučić poručujući policiji da bude spremna i za teži period.

On, kaže, zna šta će se dešavati u svijetu, i važno je pripremiti se za taj period, kako bi „svaki pedalj Srbije bio siguran, naša djeca išla bezbjedna u školu, a svaki grad i svako selo bilo bezbjedno“.

(Tanjug)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.