Vučić zakazao hitan sastanak: Glavna tema uzavrele strasti na relaciji Podgorica-Beograd!

19

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao je sastanak za premijerkom Anom Brnabić i ministrom spoljnih poslova Nikolom Selakovićem na kojem će razgovarati o spoljnopolitičkim prilikama, odnosima u regionu s posebnim akcentom na poslednja dešavanja sa Crnom Gorom, pišu Novosti.

Sastanak je zakazan za sjutra u 18 časova u zgradi Predsjedništva Srbije.

Moguće je, kako naš izvor kaže, da predsjednik Vučić bez obzira na mjere reciprociteta nakon što je Crna Gora protjerala našeg ambasadora, zatraži zbog velikog broja Srba u toj zemlji, ali i zbog pozicije Srba u regionu, smirivanje strasti koje će biti praćeno i različitim konkretnim mjerama.

19 Comments
 1. GORSKI SOKO komentariše

  Neka Vučko
  Milo ti je politički otac i đed.
  Sad da slušaš oca i đeda.
  Drš se ti Labudovića i tvoje SRPSKE KUĆE u Podgorici.
  Ja bih se malo stidio koga si izabrao za političkog oca i đeda.
  Pi na tebe i njega.
  Pi pi pi

  17
  34
  1. NikšićGolijaKiM komentariše

   A je l’ ponovo kriva Srbija što se crnogorske ustaše seru po srpskim žrtvama? Želite ustaškougarsku politiki da progasite ono čime e se ustaše ponositi? Mrtve kosti predaka prevrćete u grobu i sve one što živote dadoše vi proglasiste okupatorima?!!! Ja koliko znam mi smo bili okupirani od austrougara i srpske trupe nas oslobodile , ili su nas vanzemaljci oslobodili možda? Ja koliko znam kralj Nikola je potpisao kapitulaciju i šmugnuo iz zemlje sa lovom a vi poturate priču srbi ga protjerali, lažovčine montenegrinske , hoćete da falsifikujete istoriju jer iz duše mrzite srpski rod, tj. mrzite sami sebe jer ste roda srpskog, to se zove LUDILO MOZGA. Izmišljate i oslobodioce nazivate okupatorima, znači austrougari su bili naša tj. vaša vosjska koja nije gađala Njegoševu kapelu je l? Zato vi branite ustašougarsku vojsku a napadate srpsku , zato vi ne date da se vrati kapela na Lovćenu koju gađaše ustašougari i koju do temelja porušiše ustašougari u komunističkim košuljama. Lajete ko paščad okolo na svoje pretke i one koji nas oslobodiše nazivate okupatorom, tako i sad kad govna ustaška na čelu sa poglavarem đukajem i porodicom đukaj ustaškogovnarskom porodicom napadaju po svemu srpskom i protjeruju ambasodore srpske vi prebacate na Srbiju tj Vučića, svaki put kad govnarska porodica nešto napravi vi prebacite na Srbiju kao nešto Vučić, one fore Vučić i Milo isti. Puštite se vi Vučića nego gledajte svoje govno u svojoj kući, puštite te fore da prebacate odmah kako je neko isti, niko nije isti sa fukarskom porodicom Đukaj, govnarska raspala porodica , trula porodica do srži, raspadaju se od smrada ljudskog, montenegrinski glib jedan glibavi od porodice đukaj, kolektivni smrad crnogorskog bića oličen u montenegru , smrdi sve u crnoj gori na izmet i trulež od smradi ljudske od podmuklosti ljudske crngorske, sve smrdi da će svi od smradi pomrijeti. Ne napadate albanske lešinare koji šire ruke u školama ka raspale orlušine crne, ne smeta vam po ulicama tuzi, ulcinja , gusinja… zastave sa crnim orlovima već vam srpska vojska okupatorska… da sam predsjednik SRBIJE bacio bi atomsku na ovu usranu zemlju i satro da se nikad više ništa živo iz nje ne izmigolji liše đece, ostalo bi sve trebalo u pepeo pretvoriti koliko je nesojluka u ovoj usranoj zemlji. PI NA OVU ŠUGAVU ZEMLJU KOJU VOLJEH NAJVIŠE , SAD BIH SE NAJRAĐE ISPOVRAĆAO I PO LJUDIMA I PO ZEMLJI KAD VIDIM MANDATARSKE PREVARE I PODMUKLOST KOJOJ NIKAD KRAJA, SVE NEKI NOVI ĐUKAJI I FUKARE LJUDSKE DOLAZE I DOLAZE, A TO JE ZNAK DA JE CRNA GORA ZEMLJA FUKARA I GNJIDA LJIUDSKIH , U SVAKOJ ZEMLJI OKOLO VIŠE ČOJSTVA IMA NEGO U OVOJ ZEMLJI RASPALOJ I SMRDLJIVOJ OD TRULEŽI LJUDSKE. ČIM ĐUKAJI NEŠTO ZASERU ETO IH POLTRONI DUPELISCI DA OBJAVE KAKO JE VUČIĆ ISTI MILO, ONO MALO DA SE PREBACI LOPTA NA TUĐ TEREN DA SE NE BI GLEDALO NA RASPALE LJUDE U CRNOJ GORI, JE'O VAS ĐUKAJ STOKO CRNOGORSKA!!!

   30
   8
   1. Dragan komentariše

    Mnogo čitaš komentare po portalima. Seti se litija i naroda koji je pokazao ko je većina u Crnoj Gori. Mnogi od onih što nisu bili na litijama misle isto ali nisu dovoljno hrabri, što ih ne čini lošim ljudima. Glasna manjina ti se samo čini velikom jer je nametljiva. Polako i strpljivo, mi u Srbiji smo navikli da gledamo kako nas pljuju iz regiona, a jedini smo iskreno voleli sve ostale, a i danas ih ne mrzimo, zato što znamo ko smo i ko su nam bili preci. Nećemo mi dozvoliti da Crna Gora propadne u mržnji jer znamo da ogromna većina voli Srbiju. Videćete sutra da isto misli i naš Predsednik. O njemu mnogi od Vas imaju loše mišljenje jer čitate portale, a ne gledate svojim očima. Ni to nam ne smeta. Ni njemu. Navikli smo i on i mi. I nećemo vam deliti savete jer znamo da od toga nema vajde. Sami morate proći susret sa samima sobom, kao na ulici na litijama, tako i na popisu. A mi smo tu. Bez loših namera. Bezuslovno.

    17
    4
   2. krivo sedi pravo reci komentariše

    Sto se sekiras toliko, bices nesto po dubini djavo ga popio i Meda i fotelju.

    5
    4
   3. krivo sedi pravo reci komentariše

    Sto se toliko sekiras, bices nesto po dubini, djavo ga ponio i Meda i fotelju.

    4
    5
    1. krivo sedi pravo reci komentariše

     Za Golija Nk

     3
     6
   4. krivo sedi pravo reci komentariše

    Dolje ti poruka, baguje mi tel😣

    2
    5
   5. E viva komentariše

    Baljov iz Miločana.. Vodi ga kući, jebo te on..

    1
    3
   6. E viva komentariše

    Ti si najveći dupelizac i to ovom tvom Božović.. Sada se solidariši sa njim, pa put pod noge

    3
    3
 2. Rade komentariše

  Igre Vucica i Mila. Ovo samo budale ne vide.

  11
  29
  1. JA-🇷🇸 komentariše

   Rade,ne Lupetaj!!!

   21
   6
  2. Q komentariše

   Idi Rade kod okuliste nesto ti sa ocima nije u redu.

   6
   4
 3. Anakin komentariše

  I naravno sad ce da usere nesto povodom glasanja nove Vlade u CG, da spasi svog prijatelja Djukanovica, jos to mu je duzan.

  7
  20
 4. Ksilofon komentariše

  Hoce li opet da nas spasava Vucic kao djecu iz snijega?

  Beogradski diktator hoce da nas spasava od crnogorskog diktatora. Usrecitelju nas.

  7
  10
  1. Q komentariše

   Po cemu je on diktator,jel po tome sto je Djilasu i kumu zavrnuo cesmu pa sad kmece ko oskopljena prasad !??

   7
   4
 5. Q komentariše

  Sacekaj jos dan dva odnijet ce vrag naciste i onako jednom za uvijek,ne balavi ako Boga znas.

  6
  2
 6. Kontra revolucija komentariše

  Stvarno cudni komentari !.
  Kritikujete coveka koji pokušava da smanji tenzije !.
  Mozda vam taj Vucic stvarno smeta ali on je sad jedini koji moze tu da smanji malo nastalu agresivnost nekih ljubitelja starog DPS rezima !.
  Polako ljudi, pa niste vi svi za šume !.
  Daleko vam šume bile, svima !.

  2
  1
 7. Bato komentariše

  Nemoj se molim te Vučiću miješati,znamo koliko si povezan sa Lomijem.
  Protojerej Ambasadora,pa ćemo viđeti kad se vlada formira hoće li biti smirivanja tenzija,a HOĆE.
  Nemoj da ti je palo napamet da vraćaš sektu DPS-a preko tebe.

  1
  1
 8. vaso komentariše

  Đes musliju konj te jbo manita?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.