Vučić: Uvjeren da ulazimo u period još intenzivnijeg razvoja ekonomske saradnje između Srbije i Japana!

10

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predstavnicima japanske organizacije za spoljnu trgovinu – Džetro (JETRO).

Vučić je na svom Instagram profilu podijelio fotografije sastanka.

– Saradnja sa Japanom je od izuzetnog značaja za Srbiju. Danas možemo da se pohvalimo sve većim brojem investicija i trgovinske razmjene, a ja sam uvjeren da ulazimo u period još intenzivnijeg razvoja ekonomske saradnje između naše dvije zemlje. Svi japanski investitori su dobrodošli u Srbiju i ja ih pozivam da zajedno radimo na jačanju sveukupnih odnosa naših zemalja – napisano je u opisu objave na Instagramu.

(Novosti online)

10 Comments
 1. Ivana komentariše

  Saradnja Srbije i Japana je veoma bitna za nasu zemlju.

 2. Nenad komentariše

  Dobra saradnja sa Japanom daje nam sigurnost

 3. Nenad komentariše

  Japan je svetska ekonomska sila

  1. Pera komentariše

   Jačanje ekonomske saradnje sa Japanom je dobro za Srbiju

 4. Nenad komentariše

  Jačanje ekonomske saradnje sa Japanom je dobro za Srbiju

 5. Nada komentariše

  Srbija je primamljiva za strane investitore i Japanci sve više otvaraju firme kod nas jer ovde vide povoljno poslovno okruženje.

 6. Miloš Milošević komentariše

  Srbija sa Japanom ima izuzetnu ekonomsku saradnju i prijateljske odnose a sve zahvaljujući politici koju vodi predsednik Vučić.

 7. Dejan Perić komentariše

  Unapređivanje ekonomske saradnje Srbije i Japana je od velikog značaja za brži i jači napredak naše privrede, poznavajući stepen razvijenosti Japana i mogućnosti ulaganja njihovih privrednika.

 8. Dušan komentariše

  Srbija je samostalna, nezavisna pravno uređena drzava, i od stranih kompanija prepoznata kao najsigurnija i najprivlacnija destinacija za ulaganje čemu svedoče i mnoge japanske kompanije

 9. Željko Popivoda komentariše

  Japan je jedan od vecih investitora kod nas ,a posebno sto smo prijatelji i saradjujemo na mnogim projektima koji su od dobrobiti za obe zemlje.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.