Vučić u razgovoru sa zetom Donalda Trampa predstavio viziju Beograda kao svjetske metropole!

0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa Džaredom Kušnerom, zetom bivšeg američkog predsjednika Donalda Trampa, kome je, kako je rekao, sa ponosom pokazao naš glavni grad i izložio neke od planova za njegov još brži rast.

 

Vučić se sastao sa Kušnerom i njegovom delegacijom

Kako je Vučić objavio na Instagram nalogu buducnostsrbijeav, predstavio je Kušneru viziju Beograda kao svjetske metropole, čiji je kosmopolitski duh oduvijek privlačio ljude iz svih krajeva svijeta.

– Inspirativna razmjena ideja sa Džared Kušnerom kojem sam sa ponosom pokazao naš glavni grad i izložio neke od planova za njegov još brži rast. Predstavio sam mu viziju Beograda kao svjetske metropole, čiji je kosmopolitski duh oduvek privlačio ljude iz svih krajeva svijeta, a Kušner je meni predstavio projekat za velelepni hotel u Beogradu koji će doprinijeti da naša prijestonica postane centar ovog dijela svijeta, koji će se na globalnoj mapi pozicionirati kao nezaobilazna destinacija i poželjno sjedište za najveće korporacije, univerzitete i međunarodne institucije, ali i nadahnuće za umjetnike, naučnike i nadasve mlade ljude iz svih krajeva svijeta – napisao je Vučić na svom instagram profilu.

Kako je rekao, takav Beograd želimo da ostavimo našim budućim generacijama.

(pink.rs)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.