Vučić: Srbija se neće politički miješati u izborni ciklus u Crnoj Gori

1

Srbija se neće politički miješati u izborni ciklus u Crnoj Gori na bilo koiji način, ali će uvijek podržavati svoj narod, poručio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je rekao da su izbori u Crnoj Gori značajni za srpski narod, ali da je najvažniji popis koji će biti naredne godine, prenosi Tanjug.

Upitan da li je sa predsjednikom Republike Srpske (RS) Miloradom Dodikom razgovarao o izborima u Crnoj Gori, Vučić je odgovorio da su danas razgovarali o odnosima Srbije i RS i o dobijenom dokumentu, o ekonomskoj i saradnji u obrazovanju, kulturi, očuvanju jezika, pisma i drugom.

Vučić je naveo da je razgovarano o cjelini interesa srpskog naroda, gdje god Srbi žive, i dodao da značajan dio živi i u Crnoj Gori.

“Želimo da se ne izgubi identitet srpskog naroda, da se sačuvao i da ničim ne ugrožavajući prava crnogorske države sačuvamo jedinstvo koje imamo sa našim narodom i u RS i u Crnoj Gori”, poručo je Vučić.

1 Comment
  1. Stepa komentariše

    Ko jos veruje ovom coveku?!On se nece mesati u izbore u CG iz prostog razloga sto je on vec strana u izborima.Naravno on je strani svog prijatelja Mila Djukanovica!Ne sme nista da pisne protiv Mila,litija….

    4
    2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.