Vučić: Srbija ne treba da uvodi vanredno stanje, nadam se pozivu sa Putinom u narednim danima!

0

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić smatra da Srbija ne treba da uvodi vanredno stanje, kao što je to premijer Viktor Orban uradio u Mađarskoj.

– Srbija ima odgovor, ali ljudi nisu naviknuti da čuju drugačiju poziciju. Mi imamo čistu poziciju, ali da li će to da učini našu situaciju lakšom – sigurno da neće- rekao je Vučić.

Dodao je da Srbija ima čistu poziciju što se tiče međunarodnog javnog prava i moralnih principa.

– Najlakše je svima da kažu povećajte cijene. Nekada morate – ali dajte da to bude najmanje moguće. Moramo da sačuvamo državu. Ako neko misli da je krizno vrijeme ono kada treba da zaradi najviše – kažem im nemojte to da mislite. Niko ne može da ucjenjuje državu i da se igra sa državom. Proći ćete gore nego što ste mislili. Država vam neće dozvoliti da urušite zemlju u teško vrijeme zato što mislite da je vreme da budete prebogati. Zaustavite se malo i gledajte da zajedno sa državom i građanima zarađujete mnogo, ali ne tako da ostali izgube. To je moja molba za njih- rekao je Vučić.

Vučić je izjavio da očekuje da će se čuti sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, ali da nije siguran u to i da treba sačekati još nekoliko dana i vidjeti šta će se desiti.

– Mislim da hoću, ali da sačekamo koji dan. Možda čovjek neće da razgovara sa mnom, vidjećemo- poručio je Vučić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.