Vučić se povlači: SNS iduće godine dobija novog lidera

0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u jutarnjem dnevniku javnog servisa, gdje je govorio o Kosovu, učešću Amerikanaca u pregovorima, pobjedi Micotakisove Nove demokratije na parlamentarnim izborima u Grčkoj, predstojećoj poseti Makrona 15. jula…

Na kraju razgovora, na konstataciju novinara da je i juče rekao da će se povući prije nego što ga politički protivnici pobijede i prije nego što mu budu i blizu… Kada će se to dogoditi?

– To bi značilo da bih mogao još 10 godina ovako, da se bavim ovim poslom, jer mi se 10 godina ne bi približili – rekao je Vučić.

Na reči novinarke “Znači još 10 godina…”, Vučić je odgovorio: “Ne pada mi na pamet, biće mnogo, mnogo ranije…”.

– To ne govorim da bih bilo koga potcjenjivao, nego sve ovo o čemu pričam govoti o ozbiljnim rezultatima, ne možete vi ni da se odbranite od laži … – rekao je Vučić u današnje vrijeme ne možete lako ni da budete lider jer ne možete da se da se odbranite od gomile laži, posebno u eri društvenim mreža.

– Što se tiče mog sklanjanja, sledeće godine nema nikakve sumnje da će neko drugi preuzeti SNS… to sam već više puta rekao i to nije ni novost, i tajna… Mora čovjek da zna kada je vrijeme da dođe do određenih promjena i da zna kada je vrijeme da sebe ne poistovijeti sa državom i pomisli da je to samo za njega – zaključio je Vučić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.