Vučić sa marginama GS UN razgovarao sa Lajčakom: Dobra prilika da još jednom istaknemo zalaganje Srbije u cilju očuvanja mira

6

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom, na marginama otvaranja Generalne debate 77. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

„Koristan razgovor sa Miroslavom Lajčakom na marginama 77. Generalne skupštine UN i dobra prilika da još jednom istaknemo zalaganje Srbije u cilju očuvanja mira i stabilnosti celog regiona“, naveo je Vučić u utorak uveče na Instagram nalogu „buducnostsrbijeav“.

6 Comments
 1. Miloš Milošević komentariše

  Predsednik Vučić želi da sačuva mir na Kosovu i Metohiji, to je najvažnije, sačuvaćemo naš narod i nećemo se predati nikada!!!

 2. Nada komentariše

  Aleksandar Vučić je ponos Srbije, lavovski se bori za Srbe na KiM .

 3. Dejan Perić komentariše

  Predsednik Vučić vodi politiku mira i stabilnosti. Na prvom mestu mu je da zaštiti svoj narod i svoju teritoriju. Potpuno je posvećen rešavanju situacije na KiM.

 4. Dušan komentariše

  Srbija će uvek biti uz svoj narod na Kosovu i Metohiji. Predsednik Vučić daje sve od sebe da pronađe kompromisno rešenje kako bi naš narod bio siguran.

 5. Željko Popivoda komentariše

  Predsedniku Vučiću je prioritet zaštita i sigurnost srpskog naroda na KiM. Potpuno je posvećen očuvanju mira i rešavanju situacije na KiM.

 6. Lara komentariše

  Predsednik Vučić svojim zalaganjima pokazuje da brojnim sastancima, ovako odgovorno pokazuje Srbiju u boljem svetlu,bravo predsedniče Vučiću.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.