Vučić poručio kriminalcima: Moja greška je što sam vjerovao u neke ljude, uzdao sam se u pogrešne

0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić upozorio je sve kriminalce i mafijaše da su pogriješili kada su udarili na Srbiju i na njega.

Ovakvih pokušaja rušenja države nema bez inostranog faktora. Kriv sam i zbog još jedne stvari. Ljudi su naučili da vi pravite nagodbe sa njima. Kažu vam ej objaviću nešto o tebi ili tvojoj porodici, a ti moraš da nas slušaš. Šta mislite zašto sam ja gotovo jedini političar koji je napadan u najprljavijem glasilu u ovom dijelu Evrope kakav je “Tabloid”. Šta mislite zašto? Pa ja ne pristajem na ucjene ni na dogovore sa mafijom. Ne pristajem na trule kompromise, da dozvolim da neko nešto radi, iz nekog straha, kazao je predsjednik.

Moja poruka glavosječama i kriminalcima, svima što nam truju djecu drogom: Možete da radite šta god hoćete, ali vam ja savjetujem da pronađete najbolje rešenje u pokušaju da me sklonite na neki drugi način. Zato što vam se neću pokoriti, i boriću se protiv mafijaša, tajkuna, kriminalaca i lopova. I grobovi moji boriće se sa njima. I garantujem našem narodu da ćemo se izboriti sa njima, naglasio je Vučić.

Predsjednik je rekao da je i on pravio greške, poput imenovanja pogrešnih ljudi, ali se borio za to da Srbija napreduje, i da neće odustati sa tog puta.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.