Vučić odgovorio opozicionim medijima: Obamnjujete građane i širite laži! Kad sam izrazio želju da razgovaram sa Putinom?

0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je na svom Instagram nalogu odgovor i demanti na naslovnu stranu „Nove“, na kojoj je u prvi plan napisana sumanuta laž da su „odnosi Beograda i Moskve narušeni zbog našeg oružja u Ukrajini“.

– Sve što je napisano predstavlja ordinarnu laž. Želim da obavijestim građane da imamo veoma korektne odnose sa Ruskom federacijom, da nisam pokušao, nijednom, da razgovaram sa Putinom, ali mi je interesantno kako oni koji se zaklinju u tobožnje zapadne vrijednosti, ali kad je u pitanju napad na vlast u Srbiji, za manje od 24 sata postaju najveći Rusofili. Toliko o principima – istakao je predsjednik i dodao:

– Nego, pitam ih i očekujem odgovor, kada i preko koga sam izrazio želju da razgovaram sa ruskim predsjednikom, a pošto znam da se to nije dogodilo, nadam se jednom malom izvinjenju? Ne meni, već građanima koje su obmanuli. Kad god je predsjednik Putin izrazio želju da razgovaramo i da se vidimo moj odgovor je bio pozitivan, kad god sam ja izrazio želju da razgovaram sa predsednikom Putinom, njegov odgovor je bio pozitivan – istakao je Vučić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.