Vučić odgovorio Kurtiju: Samo jednu metu imaju i ovdje i u Prištini – mene!

Vučić odgovorio Kurtiju: Samo jednu metu imaju i ovdje i u Prištini – mene!

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je Aljbin Kurti sa svoja tri principa za dijalog, počeo da se bavi kadrovskim pitanjima u Beogradu, ali i da je očigledno da se u Prištini vodi ista kampanja protiv njega kakva se vodi i u Beogradu.

– To što je rekao meni je kompliment, jer se protiv mene vodi kampanja kao o velikom izdajniku, i ta kampanja je ista kao i ovdje. Sve što mi rade ovdje, isto rade i u Prištini. Samo im je jedna meta, a slučajno sam to ja, nikog drugog ne pominju – rekao je Vučić.

– Da neće mene da vidi preko puta, to je u redu. Dobro je da je počeo da se bavi kadrovskim pitanjima i ko će u dijalogu predvoditi našu delegaciju – ironično je primijetio.

Istakao je da je inače dobro da Albanci cijeloj međunarodnoj zajednici kažu da su oni ti koji odlučuju ko će u ime Beograda da pregovaraju.

On je uvjeren da Kurti ima i problem kako da se suoči sa njim posle prijetnji koje je izrekao njegovoj maloljetnoj ćerki.

– Brine se kako ću da mu odgovorim, tom velikom junaku, što žensku djecu vrijeđa. Zato nije siguran kako bi susret izgledao – dodao je on.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *