Vučić o vlastima u Podgorici: Šalju predstavnika na proslavu “Oluje”, rušili vlasti po Srbiji i sad izmišljaju da su ugroženi od Beograda!

4

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je odbacio optužbe iz Crne Gore, a reagujući na izjavu ministra  Predraga Boškovića,  zapitao je “da li je to onaj koji šalje predstavnika na proslavu ‘Oluje’ u Hrvatskoj”.

Ukazao je i da stavovi koje je Bošković iznio “nisu ništa novo i da takve priče slušamo 30 godina”.

Vučić je upitao i da li se neko sjeća odakle su organizovani napadi na vlast u Srbiji u vrijeme Miloševića, Tadića, Koštunice, pa čak i Đinđića, te ko je to iz Srbije, na primjer, napadao vlast u Crnoj Gori.

– Nije niko, ali, to im valjda odgovara. Mi treba da pokažemo da smo drugačiji od njih, da ne reagujemo loše i neprimjereno. Očekujem da će razlike, kakve vidimo u Crnoj Gori u odnosu na nas, u budućnosti nestati. Mi treba svi da živimo i imamo jednake uslove i pravila za sve, i Crnogorce i Srbe, i da pokažemo razliku između nas i njih, i da se tom razlikom ponosimo – rekao je Vučić.

4 Comments
 1. Igor komentariše

  To treba da kazes rudonji u lice kad se sastanete a ne da ljubite jedan drugog u prkno koliko idje mozete!!!Ista ste vi….da ne kazem sta.

  18
  2
 2. Komšija komentariše

  Srušio si 89.te i CG i YU i sada bi izgleda ponovo. Kolo sreće se okreće, potpissti moraš, a isto ti se vata.

  1
  6
 3. george ohsawa komentariše

  Patoloski lazov i prijatelj Milov.

  3
  2
 4. Crnogorski Betoven komentariše

  Saljemo svoje predstavnike gdje hocemo pa i na proslavu Oluje. Srbija da rjesava svoje probleme bez nas.

  21
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.