Vučić o vlastima u Crnoj Gori: Možda donesu zakon da samo pobornici NATO umiju da čitaju i da samo oni smiju da čitaju

0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se ne sjekira zbog izjava na njegov račun iz Crne Gore, jer su one za unutrašnju upotrebu, te primijetio da bi svako lični rejting da “podiže” tako što će da kaže nešto protiv njega, prenosi Tanjug.

Premijer Crne Gore Duško Marković kazao je juče u Skupštini Crne Gore da su o Zakonu o slobodi vjeroispovijesti sedmicama pričali ljudi koji ga nijesu pročitali.

“Iz Srbije najveći zvaničnici, uključujući i predsjednika države (Aleksandar Vučić), koji ga nije pročitao. Crkveni vjerodostojnici pročitali ga nijesu. Oni koji su se bavili tim zakonom pročitali ga nijesu”, istakao je Marković juče na premijerskom satu.

Na molbu da prokomentariše tu izjavu, Vučić je ponovio da ne želi da doliva ulje na vatru, da se ne sjekira za sve te izjave, jer su one za unutrašnju upotrebu.

“Neka oni rade svoj posao. Čuo sam ja njihov odgovor prvog dana kada sam ih zamolio da to razmotre. A, nemam problem sa ličnim uvredama tog tipa, samo neka nastave”, rekao je Vučić novinarima u Nišu.

Kako je primijetio, svako bi da lični rejting podiže tako što će da kaže nešto protiv njega, jer su onda, kaže, valjda svi mnogo jaki, snažni i uspješni.

Poručio je da na to ne želi da odgovara.

“Prihvatam da ja ne umijem da čitam i da ne znam da čitam… Računam da bi oni možda mogli i novi zakon po tom pitanju da donesu – da samo pobornici NATO umiju da čitaju i da samo oni smiju da čitaju. Ja ne spadam u te”, rekao je predsjednik Srbije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.