Vučić o pregovorima u SAD-u: Srbija je za nas svetinja, nećemo prihvatiti ništa loše

1

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su u toku pripreme za sastanak sa predstavnicima Prištine u Vašingtonu i da se ne zna šta će biti agenda.

On je rekao da će Beograd biti spreman za sve opcije i da će se odluke donositi na mudar način.

Naveo da su u toku pripreme za sastanak i da ne preteruje kada kaže da je Beograd deset puta spremniji nego Priština, i da to mogu da potvrde medunarodni predstavnici.

– Radimo svaki dan, pripremamo se po ceo dan – ukazao je predsednik i dodao da se ne zna šta će tačno biti agenda, ali da bi trebalo da se priča o ekonomiji.

Ipak, kako kaže, moguće prisustvo Donalda Trampa govori da su moguće možda i još neke ideje.

– Mogu da kažem ljudima u Srbiji da nemam sumnje da će to za delegaciju koju vodim i sve nas biti besane, ne lake noći, ali da znamo svoj zadatak i kolika je svetinja koju čuvamo – istakao je i dodao da je Srbija najvažnija bez obzira ne sve izazove.

Poručio je ljudima da ne brinu i da on ima iskustva, da se sastajao sa najvišim svetskim liderima.

– I to mi daje za pravo da mogu da kažem da ćemo odluke donositi na mudar način – rekao je Vučić uz napomenu da se neće odbijati ništa tek da bi se odbilo, da se neće prihvatati ono što je loše i porazno za zemlju.

– Čekamo da vidimo šta su predlozi – kazao je Vučić.

1 Comment
  1. Peconijevi Telohranitelji komentariše

    Aca “Musliju” sve vise lici Čaušeskua. Zapetljao se u sopstvenim lazima i manipulacijama. Narod ce ga POMESTI sa lica Zemlje.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.