Vučić o napadu na njegovu djecu: Iza toga ne stoji psihička rastrojenost, već ostrašćenost i politička mržnja

0

Reagujući na prijetnje koje su njegovoj djeci upućene putem Tvitera, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da se pita kako bi bilo koji drugi otac reagovao da nešto tako bilo ko kaže njegovoj ćerki.

– Poželeo je smrt mom sinu Danilu, ćerku Milicu mi je nazvao kljakavom. Baš danas idem po Milicu, šta mislite kako se ona nosi sa tim? Milica je jaka, zna ona ili samo dobro krije emocije. Šta bi vaš otac uradio da neko vama to kaže – kazao je Vučić gostujući u jutarnjem programu TV Prva.

Tvrdi da iza toga ne stoji psihička rastrojenost, već ostrašćenost i politička mržnja zbog toga što Srbija napreduje. Istakao je da policija čeka potvrdu Tvitera da uhapsi osobe koje stoje iza toga, mada, kaže, nije sigurno da su te osobe još u zemlji.

Vučić je gostujući na Prvoj rekao da nije riječ o psihopati, već o dvoje ljudi koji se smenjuju u pisanju komentara, a koje prate predstavnici Ðilasove stranke i drugi iz opozicije.

– Pogledao sam rekord komentara tako da nije riječ o psihičkom rastrojstvu, već o političkoj mržnji. Kako neko može da mrzi kada uradite nešto dobro za zemlju. Neko nije mogao da trpi da imamo dobre vijesti i da napredujemo – rekao je.

Dodaje i da je riječ o ostrašćenim ljudima koji milse da imaju pravo i novinarima da drže pridike.

Kaže da je taj tvit izazvao ono sto je napisao zbog uspjeha u Železari Smederevo, kojom se bavio na hiljade sastanaka.

– To nije doslso preko noći. To je bila borba za koju sam mislio da je nemoguća da spasemo Železaru i 5.000 radnih mjesta. Samo nam je trebalo 100 miliona evra da ugasimo železaru. Posle sve te borbe bio sam pomalo uzbuđen i ostavio poruku za nešto što je evidentan uspjeh – poručio je on.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.