Vučić o Kokezi: Ne razumijem zašto je čovjek u kojeg sam imao povjerenja odbio poligraf

4

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u večerašnjem obraćanju komentarisao je saslušanje predsjednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviše Kokeze.

– Dobio sam sve neophodne informacije, ne bih da se izjašnjavam na bilo koji način osim da ne razumijem zašto čovjek u kojeg sam imao povjerenja je odbio poligraf, posebno zato što mu je rečeno da može da ide na jedno, ne na 10 pitanja. Iako je ključno pitanje da li je učestvovao u pripremanju moje likvidacije, ja u to ne mogu da povjerujem. Meni je to vrlo čudno, čim neko ne ide na poligraf. Ja sam išao zbog gluposti na poligraf da pokažem narodu da ne lažem. Ali da je planirao ili čuo nešto o tome, u to ne vjerujem – rekao je Vučić na aerodromu “Nikola Tesla” gdje je dočekao novi kontigent ruskih vakcina Sputnjik V.

On je dodao da očekuje da nadležni organi urade sve kako treba.

– Nisam im na sijenku zgazio, ništa im nažao nisam učinio, ni ja ni neko iz moje porodice. Koliko mi je žao zbog svega ovoga i koliko se loše osjećam valjda govori i moje večerašnje raspoloženje koje je mnogo gore nego što pokazujem, ali ne što sam uplašen, već zato što sam tužan – rekao je Vučić.

Podsjetimo, Kokeza je danas odbio poligrafsko ispitivanje čak i na pitanje da li je učestvovao u pripremanju ubistva predsjednika Vučića.

On je jutros priveden na informativni razgovor u svojstvu građanina na osnovu različitih navoda nedavno uhapšenog beogradskog ugostitelja Ace Bosanca, ali i drugih operativnih saznanja.

Poznati beogradski ugostitelj Aleksandar Kajmaković, zvani Aca Bosanac, priveden je u utorak, 23. februara, a u policiji je pričao o svojim poslovnim odnosima sa vođom kriminalnog klana Veljkom Belivukom, zvanog Velja Nevolja.

Kajmaković je tvrdio da je do poslovnih odnosa sa Belivukom došlo preko višegodišnjeg poznanstva sa predsjednikom FSS Slavišom Kokezom.

4 Comments
 1. Peconijevi Telohranitelji komentariše

  Vučić je usao u posljednju fazu ludila. Mora da pohapsi sve kriminalce koje je on stvorio, al je spreman da to izvede samo da spase sopstveno du..

  2
  3
 2. Kontra revolucija komentariše

  Peconijevi ili drugosrbijanac !.
  Seri,seri moj golube beli !.
  Bice Djilasovog sendvica, bice !.

  3
  2
 3. GROBARIprotivAV komentariše

  Previše si forsirao Zvezdu i gazio Partizan, samim tim i reprezentativni sport. Pravedno je da te tvoji izdaju. A i logično je kome bi se Hrvati i Montenegrini obratili, onima koje slepo podržavaš.

  2
  1
 4. Горан К. Нови Сад komentariše

  Možda zbog toga što poligraf radi kako ti hoćeš.
  Ili da možda pitaš sina Danila on je ipak bio više sa njima nego sa tobom. Pitaj ga čim se Danilo vrati iz Kostarike.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.