17. 10. 2018. - 1:43

FLEŠ

Vučić: Nijedna odluka neće biti donijeta bez kosovskih Srba

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas Srbima na Kosovu i Metohiji da nijedna odluka neće biti donijeta bez njih i da će im se obratiti u septembru.
Vučić se telefonski obratio Srbima okupljenim na sastanku sa direktorom Kancelarije za Kosovo i Metohiju Markom Đurićem na Tehničkom fakultetu u Kosovskoj Mitrovici.
“Nijednu odluku bez vas nećemo da donesemo a ja ću u septembru mjesecu da se obratim svim Srbima na Kosovu i Metohiji i da razgovaram sa svima vama. Želim da zajednički radimo i planiramo i živimo. Srbija je sa vama, Srbija je uz vas i uvijek će biti tu”, rekao je Vućić, a prenosi TV Most na svom portalu.
On je dodao su dogadjaji prošle nedjelje pokazali ko su oni koji ne žele da Srbi imaju bilo šta na Kiosovu, da mogu da žive kao ljudi i ko su oni koji su protiv prisustva Srbije na Kosovu.
“Daleko smo mi od bilo kakvog rješenja i zato ćemo nastaviti da se borimo i molim vas za podršku jer vi sa KiM znate ko se bori za Kosovo i Metohiju a ko ne”, rekao je Vučić.
Đurić je rekao da se ponosi izdržljivošću i hrabrošću Srba sa Kosova i zahvalio predstavnicima Srpske liste i narodu “koji je prepoznao i shvatio značaj ujedinjenja oko politike Beograda i države Srbije”.
“Uspjeli smo da u teškom i neizvjesnom vremenu u ruke državi Srbiji stavimo najsnažniji adut – slogu srpskog naroda i političkih predstavnika na Kosovu i Metohiji”, rekao je Đurić, a prenosi TV Most.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *