Vučić: Nećemo pristati na ultimatum, bando iz Prištine, sikter!

0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da Srbija neće pristati na ultimatum koji su joj platformom za pregovore postavili Priština i njeni zapadni mentori i naveo da ga je Evropska unija prevarila jer mu je obećala da ta platforma neće ni doći na dnevni red kosovske skupštine.

“Bando iz Prištine, sikter pa tražite ko će to da vam ispuni, Srbija neće”, rekao je Vučić na mitingu u Sremskoj Mitrovici dodajući da je Priština sa svojim zapadnim partnerima željela da unizi Srbiju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da Srbija neće pristati na ultimatum koji su joj platformom za pregovore postavili Priština i njeni zapadni mentori i naveo da ga je Evropska unija prevarila jer mu je obećala da ta platforma neće ni doći na dnevni red kosovske skupštine.

“Bando iz Prištine, sikter pa tražite ko će to da vam ispuni, Srbija neće”, rekao je Vučić na mitingu u Sremskoj Mitrovici dodajući da je Priština sa svojim zapadnim partnerima želela da unizi Srbiju.

On je rekao da je Srbija za kompromis, ali da neće dozvoliti nikom da je unizi i da to nisu uspeli ni mogo jači od Prištine u istoriji.

Vučić je rekao i da je Priština u prethodna tri dana digla poternice protiv deset, kako se izrazio “najsposobnijih i najhrabrijih momaka” sa severa Kosova jer želi da ih tako protera, kako bi ostali samo starci, a oterani ostali Srbi sa Kosova.

“Nećemo dozvoliti Oluju ni Bljesak, znam šta govorim”, rekao je Vučić.

Govoreći o izglasavanju platforme u kosovskoj skupštini, on je rekao da je kvorum dao Srbin “Slobodan Petrović koji podržava Jedan od pet miliona”.

On je rekao i da su “kreteni” omogućili da se Kosovo poziva na presudu medjunarodnog suda o nezavnisnosti..

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.