Vučić: Neće nas pobijediti ni 50 partija na listi

Vučić: Neće nas pobijediti ni 50 partija na listi

Kad god da budu izbori, pobijedićemo ih ubjedljivije nego ikada zato što imamo vas, građane koji hoće rad, odgovornost i ozbiljnost, a ne njihove šarene laže, poručio je Vučić na skupu u Pančevu, održnom na kraju cjelodnevnog obilaska Južnobanatskog okruga u okviru kampanje predsjednika “Budućnot Srbije”.

On je istakao da opozicija želi da vrati Srbiju u prošlost “samo zato što je neko obezbijedio da u Srbiji ima novca, pa bi ponovo da ga opljačkaju, da uzmu i crno ispod nokta, kao prije šest, sedam, deset, petnaest godina”.

Svaka vrsta nestabilnosti ugrožava naš put u budućnost i zato mnogi hoće da sruše Srbiju, spolja i iznutra, upozorio je Vučić.

Kao primjer je naveo Hrvatsku, koja ponovo želi da sa Srbijom ima suficit u trgovini, jer je sad u deficitu, a ima i dvostruko manji privredni rast.

I zato Vučić svima smeta, na razne načine, konstatovao je on.

Vučić je poručio da je njegov posao da štiti Srbiju, koja sad ima veći ugled u svijetu, a ne da se dodvorava bilo kojoj velikoj sili, kao što su radili oni koji su bili na vlasti u prošlosti, a sada “po zapadnim ambasadama poručuju da bi uveli sankcije Rusiji”.

Njihov problem je, dodao je Vučić, što misle da je narod zaboravan, a da vlast, pošto je zauzeta rješavanjem važnih državnih pitanja, neće stići da im odgovori i da “laž može da im prođe”.

Related posts

1 Comment

  1. Andrija G.

    Vucicu udaljio si se od naroda. Ne zivis ti u ovom svetu!! Pasces u teske depresije kada te budemo olovkama poslali u ZABORAV. Nisi ti Tito a jos manje bog,!

    Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *