Vučić: Nastavićemo sa ulaganjem u srpsku armiju

9

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je ponosan na sve što je danas video na poligonima “Orešac” i “Pasuljanske livade” tokom vježbe “Odgovor 2021” i poručio da će se nastaviti ulaganja u srpsku armiju, jer daljom modernizacijom i opremanjem vojske i policije možemo da djelujemo preventivno i da odvratimo svakog agresora.

“Veoma sam ponosan na ono što smo danas vidjeli u Banatu i na Pasuljanskim livadama, a vidjeli smo kako zajedno mogu da rade MUP i Ministarstvo odbrane, MUP i vojska”, rekao je Vučić po završetku vježbe.

Primijetio je da su svi impresionirani nečim novim – kako “Pancir” gađa – 5.000 metaka od 30 mm u minutu.

“To bukvalno ruši brdo i ogromno je pojačanje za Vojsku Srbije. Vidjeli smo i kako tuku i na kojoj udaljenosti helikopteri Mi-35 i gama helikopteri. Žandarmerija je pokazala odlično umjeće”, istakao je Vučić.

On je poručio da sve to pokazuje koliko je još ulaganja potrebno u vojsku i policiju, kojih će svakako biti.

“Naša vojska i policija moraju da budu još mnogo snažnije, da pripadnici imaju bolje uslove za život. Vjerujem da daljom modernizacijom, opremanjem i snaženjem armije i policije možemo preventivno da delujemo i da odvratimo svakog agresora”, poručio je Vučić.

9 Comments
 1. Vasoje komentariše

  Eve ja ću da ulozim racku u smrdijansku armiju i miliciju

  18
  1. Nikola komentariše

   Vaslija…smesan si😂😂😂

   14
   1
 2. Nikola komentariše

  Vaslija…smesan si😂😂😂

  9
  1
 3. Jelena komentariše

  Ponosna sam na nase snage bezbednosti. Srbija je bezbedna zemlja!

  8
  1
 4. SLOBO komentariše

  JA CU DATI MOJU PLAU 2500 EURO SAMO DA SBIJA BUDE VIJNO JACA KOLIKO NAM JE VOJSKA TOLIKO NAM DRZAVU SRBIJU POSTUJU A SVI PROTIVNICI MOGU SRBIMA SAMO DA POPUSE AMIN

 5. Goran komentariše

  Snažna država mora imati snažnu vojsku. Teritorijalni integritet i bezbednost građana Srbije moraju biti prioritet.

 6. Ivana komentariše

  Nastaviće u okviru saradnje sa Iranom.

 7. Milana komentariše

  Srpska vojska je oduvek bila neustrašiva i respektovana. Sada i u 21 veku modernizovana i bolje opremljena nego ikada pre, štitiće naše granice i naše gradjane, i uspešno izvršavati sve zadatke koji se pred njih postave. Živela naša vojska , živela naša Srbija!!!

 8. Jovan komentariše

  Ulaganjem u srpsku armiju ulažemo u našu sigurnu i bezbednu budućnost. Pripadnici Vojske Srbije su pokazali sjajne borilačke veštine na vežbi.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.