Vučić: Narkodileri i kriminalci neka rade svoj posao, a mi ćemo svoj!

0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da napadi na njega i njegovu porodicu više govore o onima koji ga napadaju, nego o njemu, i izrazio uvjerenje da građani prepoznaju ko se bori za narod, što mu je, kako kaže, i najvažnije.

“Toliko je svečan današnji dan, da ne bih da ga kvarim sa narkodilerima, ni sa kriminalcima različitih vrsta. Neka oni rade svoj posao, mi ćemo svoj, a na kraju narod uvijek da svoj sud”, rekao je Vučić novinarima u Pekingu, odgovarajući na pitanje – kako komentariše svjedočenje “izbačenog člana SNS, koji je glavna zvezda u NIN-u samo zato što je napao Andreja Vučića”.

Na dodatno pitanje nije li uslov da neko bude sagovornik NIN-a taj da “mrzi Vučića”, predsjednik je rekao da je to samo jedan od uslova, te da ima i drugih.

“Kada su doveli narkodilera da svjedoči, mislim da i to sve govori. Samo neka rade svoj posao, neka napadaju. Mislim da ljudi u Srbiji mjere rezulate, da vide dobro i razumiju odlično i da je svima sve jasno i ko se obogatio na grbači naroda a i ko je taj koji radio protiv naroda, a ko je taj ko se bori za narod, a ne za sebe, to je za mene najvažnije”, rekao je on.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.