Vučić najavio žestok udar na narko-mafiju

0

Predsjednik Srbije najavio je još jednu epizodu obračuna sa kriminalom, govoreći na promociji tri nove klase pripadnika MUP.

– U Novom Sadu održavamo ovu svečanost upravo zašto što će se jedan od žestokih udara događati upravo u ovom gradu – rekao je Vučić.

Predsjednik je poručio policajcima da će država nastojati da oni koji su prvi kada je riječ o bezbjednosti nikada više ne budu poslednji po onome što država daje.

– Izašli smo iz dečjih bolesti da jačanje policije znači tobož jačanje represije. To ne znači to, već znači snaženje građana Srbije, bezbjednijeg i sigurnijeg građanina.

Obećao je veće plate, kao i bezbjedniji život pripadnika policije i njihovih porodica jer oni daju državi ono što je najteže dati. Rekao je da Srbija nabavlja najmoderniju opremu da bismo mogli da se obračunamo sa potencijalnim teroristima, kriminalcima svih boja, da se onemogući da zarađuju veliki novac prodajući drogu.

– Danas pokazujemo da policija isključivo brine o građanima i nemamo pravo da štedimo u budućnosti na policiji. U nju mladi ljudi treba sve više da žele da dolaze i sve manje da iz nje odlaze. Najbolji ste dokaz da smo na pravom putu, da sve mere koje smo preduzeli djeluju. Srećan sam kada vas vidim u novim patikama i opremi, a i stanovi koje gradimo donose upravo one rezultate koje smo željeli – kazao je Vučić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.