Vučić mjesec dana ne smije da leti avionom: Zdravlje bi moglo da se pogorša

Vučić mjesec dana ne smije da leti avionom: Zdravlje bi moglo da se pogorša

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić narednih mjesec dana neće letJeti avionom zbog zdravstvenih problema koje je imao prethodnih dana, saznaje “Blic”. Vučić je navodno već otkazao posjetu Iranu koja je bila planirana za 22. novembar, a potom i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Predsjednik Vučić imao je dobru volju, planirao je da uprkos svemu što mu se krajem prethodne nedelje dogodilo otputuje u Teheran, ali je, ipak, po savetu ljekara morao da odustane – navodi izvor Blica.

Ljekari sa Vojnomedicinske akademije bili su izričiti – let avionom mogao bi da izazove pogoršanje zdravstvenog stanja i sve dok se ono ne stabilizuje, Vučić će morati da izbjegava ovaj vid prevoza.

– Prepisana mu je terapija koje mora da se pridržava, a u narednim nedeljama morao bi sve svoje aktivnosti makar da prepolovi. Sve posjete koje su već zakazane i koje će silom prilike biti pomjerene, samo će biti odložene za neki drugi datum – otkriva isti izvor.

Inače, Vučić će se sjutra prvi put pojaviti u javnosti od petka i konferencije za štampu povodom otvaranja bulevara u Beogradu na vodi. Sastaće se sa predstavnicima kompanije “Azvirt”, saopštila je pres služba predsjednika. Nakon sastanka biće potpisan komercijalni ugovor za izgradnju deonice auto-puta Ruma – Šabac i brze saobraćajnice Šabac – Loznica.

Vučić je u subotu hospitalizovan na VMA zbog problema sa srcem, a jutros je pušten kući i praktično je odmah otišao na radno mjesto. Ipak, iz predostrožnosti i po savjetu ljekara danas je radio skraćeno, a morao je i da uzima terapiju koja mu je prepisana zbog kardioloških problema.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *