Vučić: Mi smo dio Evrope, nećemo nigdje drugo da idemo

0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sumirao je radnu nedjelju za nama.

– Nedjelja za nama bila je puna diplomatskih aktivnosti, važan fokus je bio, i ostaće, na bezbjednosnoj situaciji u regionu i jačanju i modernizaciji Vojske Srbije. Otvaranjem železničke obilaznice oko Niša nastavljena je izgradnja nove putne infrastrukture, a poseban ponos i radost donijela su djeca sa Kosova i Metohije, iz regiona i dijaspore, koja su došla u Beograd i još jednom pokazala kako se voli Srbija i čuva srpsko ime i prezime – napisao je Vučić.

Kako je istakao, „trudimo se da, uprkos nelakim prilikama, kao suverena i nezavisna zemlja, naš brod vodimo u mirnu luku, čuvajući tradicionalna partnerstva i napredujući na evropskom putu“.

„Jer, mi smo dio Evrope i nećemo nigdje drugo da idemo. Sve to što smo radili i što ćemo tek raditi, u nedjeljama i mesecima pred nama, predstavlja našu budućnost. Moj posao, kao predsjednika Srbije, jeste da vodim zemlju i narod u bolju budućnost. Za tu politiku sam dobio povjerenje građana i ja ću svoj posao da nastavim da radim. Živjela Srbija! – zaključio je Vučić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.