Vučić: Izbora će biti 2020, silom neće moći na vlast

0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da će izbori u Srbiji biti održani 2020. i da se nada da niko ne misli da će nasiljem moći da uzme vlast.

Vučić, koji boravi u poseti Kazahstanu, rekao je novinarima, povodom intervjua Siniše Kovačevića, koji je izjavio da očekuje skoru promjenu vlasti u Srbiji, da je on u pravu što je rekao da se narod nikada nije radovao jarmu i tamnici i zato su oni koji su ga prvo opljačkali, ojadili i tamničili, u dubokoj opoziciji.

– Izbori su 2020. Nadam se da niko ne misli da će nasiljem da uzme vlast. Imaće lokalne izbore, pa prvo tamo neka pobijede ubjedljivo kao u Majdanpeku, a onda 2020. na izborima. Ti koji su tamničili narod nikoga neće pobijediti. Malo je Kovačević pobrkao lončiće, i nije shvatio ko je stavljao jaram oko vrata narodu – istakao je Vučić.

On je podvukao da ne podleže prijetnjama i nasilju.

– Nikoga tada nijesam htio da primim na razgovore, jer zašto bi ih primio da mi objašnjavaju da treba da postavljam Sašu Jankovića za premijera, Jeremića, svjetskog putnika koji nam soli pamet svakog dana, ali nikako da odgovor odakle i zašto 200.000 evra iz jedne strane ambasade, odakle još pet miliona evra od pohapšenih u svjetskom skandalu na računu. Čekam da se još malo rasplaču ovi sa RTS i da odu na neku zajedničkcu konferenciju za štampu – rekao je on.

Vučić je kazao da Srbija ide naprijed i gura svoje.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.