Vučić i Brnabić u četvrtak u Banja Luci: Predsjedniku Srbije će biti uručen ključ grada

1

Delegacija Republike Srbije, predvođena predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, boraviće u četvrtak, 22. aprila, u posjeti Republici Srpskoj, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Republike Srpske.

Tom prilikom biće održana sjednica Vijeća za saradnju Republike Srpske i Republike Srbije, koje prati implementaciju Sporazuma o specijalnim i paralelnim vezama Republike Srpske i Srbije, na kome će biti analizirano ostvarenje dosadašnjih zajedičkih projekata i razmotreni planovi budućih projekata Srpske i Srbije, koji će biti realizovani kroz ovaj sporazum.

Tokom posjete Republici Srpskoj predsjednik Vučić i premijerka Ana Brnabić sastaće se sa predsjednikom Republike Srpske Željkom Cvijanović, premijerom Republike Srpske Radovanom Viškovićem i predsjedavajućim Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom. U okviru posjete Republici Srpskoj, predsjedniku Srbije biće uručeno priznanje Ključ grada Banjaluke, koje mu je dodijelila Skupština grada Banjaluka.

1 Comment
  1. milos komentariše

    To je bratska Republika Srpska, tako se docekuje ujedinitelj svih pravih Srba. Vucic je inace dobio i kljuceve od Amerike koje mu je licno Tramp urucio.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.