Vučić: Drago mi je da sam najveća prijetnja onima koji pričaju o “velikoj Albaniji”

8

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da mu je drago da je on najveća prijetnja ideji “velike Albanije” o kojoj se otvoreno priča i niko na to ne reaguje.

Premijer Albanije Salji Beriša izjavio je da je srpski predsjednik najveći neprijatelj ujedinjenja i stvaranja “velike Albanije”.

Vučić je to kratko prokomentarisao…

– Izbori su u Albaniji za neki dan i tamo je razlika, koliko sam vidio u 20 posto i pitanje je ko će pobjediti. Iza Baše, stoji Beriša sa cijelom pričom sa sjevera Albanije i teretom iz prošlosti, ali to je njihova stvar. Drago mi je što sam im najveća smetnja jer oni otvoreno govore o ideji velike Albanije – rekao je Vučić.

– Ćute i u Beogradu, pa čak i hvale protagoniste tih ideja. Je li vas bar nekad sramota od sebe, od toga autošovinizma? – upisao je predsjednik.

Izvor: Republika.rs

8 Comments
 1. NIKO99 komentariše

  Ti si najveća prijetnja sopstvenoj državi. Ne možemo zaboraviti kako si potpisivao sporazume koje građani nisu imali prilike ni da vide o kojima skupština nije raspravljala i nisu predstavnici građana imali mogućnost da glasaju. Oslabio si dramatično položaj Srpskog naroda na Kosovu tako što si formirao granicu na Jarinju i pomjerio blokadu na mostu u Kosovskoj Mitrovici pa sada ni tvoji činovnici ne mogu da posjete onaj jadni preostali narod na Kosovu. Tvoje inicijative se sve svode na kršanju rezolucije Savjeta Bezbjednosti Ujedinjenih Nacija 1244 i Srbiji otmaš svetinju pod izgovorom “Razmjena Teritorija”. Vašingtonski sporazum si potpisao bez saglasnosti sa glavnim diplomatama svoje zemlje i bez savjetovanja sa parvnim stručnjacima. Poveo si sa sobom grupu ljudi koja je vjerovatno dobila pozamašnu svotu novca od SAD-a za veleizdaju. Uradio si to ne čekajući formiranja Skupštine i Vlade. Vašingtonskim sporazumom si osnažio položaj Kosovskih Albanaca i dodatno oslabio poziciju svoga Srpskog Naroda. Posvađao Srbiju sa prijateljima u svijetu. Niko nije ništa zaboravio i kada bude došlo vrijeme moraćeš da odgovaraš za sopstvene postupke.

  2
  14
  1. Q komentariše

   opet komentar montenegrinskog pavijana crvene guzice od ljubomore.

   1. Vasoje komentariše

    Znaš li ti da ovi tvoj musliju je poreklom bosancov iz bugojna, kad će srbiju da vodi stbijanac a ne neka bosanska, kosovska ili crnogorska servska smlata, ispade da u srbiju nemože biti rođen neko normalan, presednik musliju, premijer neki ustaski peder i da ne idem dalje jer je gore

    1. NIKO99 komentariše

     Sve su to Srbi, i Milo Đukanović i Aleksandar Vučić i Zdravko Krivokapić i Duško Marković i mnogi drugi znani i neznani. Nego oni misle da su isuviše pametni i da će nas prevariti njihovim javnim sukobima preko medija dokazujući kako se oni bore za neke ciljeve. U stvari glavna im je preokupacija kako da građani i Srpski narod ne shvate da su oni izdajnici. Rade Tomov kako ćemo pred Miloša sa ovakvim izdajnicima.

   2. NIKO99 komentariše

    Prije svega padne mi mrak na oči kada se sjetim onih javnih poziva Aleksandra Vučića prije odlaska u Vašington da mu se da novčana naknada za veleizdaju. Kako je ono stalno govorio “Mi nećemo ništa, nama treba barem nešto”, dobro su ga razumjeli u Vašingtonu pa su mu obezbjedili nekoliko stotina miliona dolara vjerovatno na nekom računu u Delaveru. Marko đurić se sada stara o tom novcu vjerovatno. Siniša je dobio dobar dio kao i onaj stručnjak za ekonomiju što je vjerovatno i osmislio transakciju jer su ovi drugi tupavi.

 2. Ivi komentariše

  Podriva bre sistem tiho i polako sve sa osmehom i što manje komentara. Za one boce po glavi trebalo bi da dobiju 10 eksplozija pa bi se boce smanjile. A ne rasprava, šta šćipi oće. Izbriše momka u Gračanici, pa umjesto da ih par završi u intenzivno oni će biti i dalje. Ali boce, to je bilo strašno. Nećeš regulisati Kosovo prije nego što se ne reguliše položaj Srpskog naroda u CG. Preko CG se ta šuta dosta opskrbljuje, više nego Makedonije.

  3
  2
 3. NIKO99 komentariše

  Posebno me nervira ono 28% Srba u Crnoj Gori. To namjerno govori jer mu je želja da naglasi kako su Srbi u Crnoj Gori manjina. U Crnoj Gori su Srbi 90%. To što kažemo da smo Crnogorci znači da smo državljani Crne gore kao što su Njemci koji žive u Austriji Austrijanci. Nego njemu ne odgovara snažan Srpski narod. Glaedam na televiziji svakodnevne performanse raznorazne, oni kao bore se protiv Ustaša, Protiv Komita, Protiv Albanskih Terorista a u suštini u tajnisti rade sve što mogu protiv svog naroda Srpskog. Gledam čitavu bulumentu nekakvih savjetnika i bivših operativaca, nekih stručnjaka za međunarodnu politiku kako pričaju o patriotizmu ali ne vidim nikakve konkretne aktivnosti. Puno priče a nema rada. Bolje bi im bilo da smanje priče i retorike, svađe sa susjedima i da više rade u tajnosti i bez galame. Nemam nikakvo povjerenje u ljude koji svakoga dana vise po televiziji i pričaju svakave ludosti. Reality koji se svodi da prikriju činjenicu da su izdajnici i izrodi kao što su to gotovo poslednjih 200 godina. Smeta mi neozbiljnost, nesposobnost da išta urade zajedno. Smeta mi što svi pametuju a glupi su strašno. Smeta mi što niko nikoga ne sluša. Smeta mi što kada se nešto dogovore samo 5 minuta kasnije zaborave oko čega su se dogovorili i nastave da rade svako po svome. Smeta mi što nemaju cilj u budućnosti i nemaju nikakav plan da ostvare bilo šta. Potpuni raspad jednog naroda zbog opšt nesposobnosti političke i intelektualne elite koja čak nezna kako da organizuje društvo i državu. Grupa seljačina neobrazovanih koji rade za strane službe i glume patriote dok u isto vrijeme se bave veleizadojom. Ne brinite, niste nas prevarili. Ništa vam se neće zaboraviti.

 4. Vasoje komentariše

  Ajde bre muslija jedi gvna

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.