Vučić će u narednih 72 sata saopštiti plan i predloge kojim putem Srbija treba da ide

7

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se naciji u naredna 72 sata i saopštiti važne informacije za našu državnu politiku.

Zbog sve strašnijih pritisaka i dijametralno različitih mišljenja i stavova kako u javnosti tako i u najvišem državnom rukovodstvu, predsednik Vučić je odlučio da se u narednim satima i danima ne oglašava, a najkasnije u sredu on će objaviti svoj plan i predloge kako i kojim putem da Srbija krene dalje.

Napadi zapadnih centara moći na Srbiju sračunati su na to da se Beograd natera da što pre odustane od politike odbrane svojih interesa na Kosovu, kao i da odustane od narativa istine koji jako smeta svima onima koji su nas bombardovali 1999. godina.

Predsednik, kako se saznaje, veoma teško podnosi kampanju EU i Hrvatske koja nipodaštava zločine nad srpskom decom. NJega je veoma pogodilo ćutanje Brisela na monstruozne poruke koje su dolazile i još dolaze iz Zagreba, a ništa manje nije razočaran ni činjenicom da čak i rukovodstvo Republike Srpske, iz svojih interesa, neće da se jasno odredi po pitanju optužnice za zločin sa Petrovačke ceste.

U ovom trenutku niko ne može ni da pretpostavi šta će Aleksandar Vučić tačno reći u naredna 72 sata. Kako se saznaje, njegovo obraćanje uslediće posle povratka premijerke Ane Brnabić iz Japana gde će ona prisustvovati sahrani Šinzo Abea. Ako, međutim, ne bude bilo moguće usaglasiti zajednički stav predsednika i Vlade, šef države će dan ranije izaći sa svojim stavovima i predlozima.

(Informer)

7 Comments
 1. mila komentariše

  Borba predsednika na svim frontovima ali ogormne pritiske trpi Srbija jer im smeta istina , iskrenost i nepotpadanje pod njihove manipulacije

 2. Vladana komentariše

  Obraćanje čekamo jer će nam razjasniti mnoge teme

 3. Vladana komentariše

  Zna predsednik šta će da kaže.

 4. Vladana komentariše

  Predsednik će sve razjasniti.

 5. Vladana komentariše

  Predsednik će doneti odluke zlata vredne.

 6. Vladana komentariše

  Predsednik je uspešan i poslovan čovek

 7. Pegica komentariše

  Savest i želja da sa svojima sve podeli je uvek kod Vučića prioritet. Pa tako i sada isto.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.