Vučić: Braniću Kosovo kako znam i umijem!

5

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je on branio Kosovo bolje nego svi političari prije njega i dodao da će nastaviti da ga brani kako zna i umije.

Vučić je gostujući na TV Prva, između ostalog podsjetio da je za vrijeme prethodne vlasti u Srbiji 90 zemalja svijeta priznalo Kosovo.

„Za vrijeme njihove vlasti 90 zemalja je priznalo nezavisnost Kosova, samo su ćutali na to. Neću da ćutim i braniću Kosovo i Metohiju kako znam i umijem“, rekao je Vučić.

Vučić je naveo da ne postoji nikakav „non pejper“ sa zahtjevom oko Kosova, ali ono što postoji i što očekuje su „teški pritisci“ i objedinjavanje snaga Vašingtona i Brisela.

Istakao je da još uvijek razmišlja o sadržaju čestitke koju je dobio za Dan državnosti od američkog predsjednika Džoa Bajdena.

„Čudno je to kada se neko drugi raduje, a ne onaj ko je čestitku primio“, rekao je Vučić i dodao da to nije pristojno, ali će to, kaže, Bajdenu reći u lice.

Dodao je da Bajdena ne treba potcjenjivati jer je on, po riječima Vučića, veoma inteligentan čovek.

„ijReč je o iskusnom ozbiljnom i prekaljenom političkom lideru. Postoje stvari koje su činjenice, ali ako hoćeš da pošalješ neku političku poruku uzmeš telefon i pozoveš“, naveo je Vučić.

5 Comments
 1. Boki komentariše

  To cekamo “presidente” Kosovo je ❤️Srbije

  7
  1
 2. Peconijevi Telohranitelji komentariše

  Nas predsjednik Aleksandar Vučić je usao u posljednju fazu ludila: trabunja, cvili i kukumauce.

  5
  5
  1. Kontra revolucija komentariše

   Djilasovac, umukni izdajnice roda svoga !.
   Zbog takvih kao tebe se srami ceo rod srbski !.
   Prodana imperialisticka dusa si ti !.

   5
   1
 3. Pipi dc komentariše

  Kao mi ovdje CPC iz sve snage pricam ti pricu , bas smo je odbranili, svaka slicnost je slucajna

 4. NIKO99 komentariše

  Prvo da spustiš pregovore na tehnički nivo jer svaki put kada se pojaviš kao Predsjednik Republike Srbije na pregovorima daješ legitimitet njihovoj Državnosti. Ti kao Državnik pregovaraš sa njima kao sa Državnicima. Ispada da Srbija pregovara sa Državom. Potpisuješ nekakve dokumente a po Ustavu nemaš pravo. Ukloni sebe iz te situacije jer ćeš u budućnosti morati da odgovaraš.

  1
  2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.