Vučić: Bahatošću prema novinarima, Đilas izbjegava priču o inostranim računima

7

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bahati odnos Dragana Đilasa prema medijima nije novost, te rekao da je to smišljeno da bi se izbjegla tema o računima u stranim zemljama.

– Većina predstavnika bivšeg režima su bahati, osioni i oholi ljudi, koji su se borili samo za vlast i novac – kaže Vučić.

 

On dodaje da Đilasova bahatost nije novost, te da je to govorio da bi se izbjegla tema o računima na Mauricijusu, u Hong Kongu i Švajcarskoj.

– Mislim da je suštinsko pitanje odakle toliki naš novac, jesu li plaćeni porezi? To su suštinka pitanja. Što se tiče odnosa prema novinarima, na to ste navikli. Nemojte smesti s uma da su oni tukli vašu koleginicu, pesnicom su je udarili u bradu i oborili, a niko iz međunarodne zajednice nije reagovao – kaže Vučić.

(Novosti online)

7 Comments
 1. Peconijevi Telohranitelji komentariše

  Alexu je sada velika briga Vladimir Cvijan, ciji je les isplivao na desnoj obali Dunava. A Cvijana je “pojeo mrak” prije 3 godine, a tek se sad saznalo za njegovu smrt.

 2. Sara komentariše

  Novinari samo rade svoj posao i tome niko ne sme da ih sprecava i da im preti.

 3. Milan komentariše

  Napad je najbolja odbrana oduvek je to bilo tako

 4. Dragan komentariše

  Sloboda novinarstva u slobodnoj Srbiji, ko gubi ima pravo da se ljuti, ali ne i da vređa novinare a kamoli da im preti.

 5. Jelena komentariše

  Gura sve pod tepih, da se nevidi.

 6. Andrea komentariše

  Djilas je nepostovanjem novinara samo pokazaokakav je covek!

 7. Ivana komentariše

  Ovde bre ništa nije kako treba, trebalo bi da se usmerava na razvoj a ne na lopovluk Dragana đilasa. Sve je potrebno istražiti ali apsolutnosve i ko je u SNS hteo da likvidira našeg predsednika Vučića.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.